Zümrüdüanka final bölümü full izle! 6 Ocak Zümrüdüanka finalinde neler olacak?

Zümrüdüanka final bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. 6 Ocak Çarşamba akşamı Zümrüdüanka 26. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de olacak. Final bölümüyle ekranlara veda edecek olan Zümrüdüanka 26. yeni bölümde neler olacak?

Zümrüdüanka 26. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Alp Navruz'un yer aldığı ve FOX TV'de yayınlanan Zümrüdüanka 26. bölüm tek parça fox canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Peki, Zümrüdüanka finalinde neler olacak?

ZÜMRÜDÜANKA FİNAL BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt’ün tek bir sözüyle konaktan gönderilen Azimet’in gidişi suskun olur. Ancak bu fırtına öncesi sessizliktir ve onu tanıyan herkes bunun arkasından büyük bir fırtınanın geleceğini iyi bilir. Azimet’in gidişiyle birlikte Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşanır. Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak isteyen Suhandan’la Latif, hayatlarına başka bir yerde devam etme kararı alır.

Abbas ise Canan’la yepyeni bir sayfa açmaya niyetlenir. Bu uğurda evliliğini bile sonlandırmaya hazırdır. Zümrüt ve Ülfet’i kendisi için bir tehdit olarak gören Azimet; son oyununu kurar ve Abbas’ın yardımıyla anne kızı tuzağa çeker. Ancak bu tuzak Zümrüt’ü değil Azimet’in sonunu getirir. Ve bütün sırlar bir bir ortaya dökülür. Zümrüdüanka final bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

ZÜMRÜDÜANKA 26. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle