Anadolu Otoyolu'nda büyükbaş hayvan yüklü tır ve başka bir tırla çarpıştı! Yola dökülen hayvanlar nedeniyle trafikte aksama yaşandı...

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde büyükbaş hayvan yüklü tır ile başka bir tır ile çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle çok sayıda hayvan telef oldu.

Otoyoldan İstanbul yönüne seyreden Ahmet E. yönetimindeki 21 ABK 33 plakalı tir, Yeniçağa rampası mevkinde önünde seyreden Nevzat Ç. idaresindeki 34 TR 2993 plakalı tıra çarpması sonucu kaza meydana geldi.

21 BÜYÜKBAŞ HAYVAN YOLA DAĞILDI

Çarpmanın etkisi ile Ahmet E. yönetimindeki tırın dorsesin de bulunan 21 büyükbaş hayvan otoyola dağıldı. Trafik, kara yolları ve vatandaşlarında yardımı ile dağılan büyükbaş hayvanlar toplandı. Kaza esnasında yaralanan 2 büyükbaş hayvan vinç yardımı ile kesilmek üzere kamyonet ile mezbahaya gönderildi. Otoyolda bulunan 19 büyükbaş hayvan başka bir tıra yüklendi.
Kaza nedeniyle otoyolda ulaşım kısa bir süreliğine durdu. Kaza yapan araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Anadolu Otoyolu'nda büyükbaş hayvan yüklü tır ve başka bir tırla çarpıştı! Yola dökülen hayvanlar nedeniyle trafikte aksama yaşandı... ile ilgili etiketler Trafik kazası Bolu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.