Anadoludakiler Tanıtım Programı... Emine Erdoğan'dan yerel ürün mesajı: Markalaştırarak ulusal kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Anadoludakiler Tanıtım Programı”na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, "Anadolu'daki Bereket, Birikim ve Beceri" mottosuyla hayata geçirilen proje, dün Atatürk Kültür Merkezi'nde tanıtıldı.

Projeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, "Gelecek köklerimizin ışığında yeşerecek. 'Anadoludakiler' projesi, kadim topraklarımızın kalbinde atmaya devam eden bir medeniyet türküsü. Bizi biz yapan bereketi, birikim ve beceriyi geleceğe taşımak için yola çıkan tüm gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Anadoludakiler Tanıtım Programı... Emine Erdoğan'dan yerel ürün mesajı: Markalaştırarak ulusal kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz ile ilgili etiketler Emine Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.