Ankara Barosu kongresinde terör propagandası: Yumruklar havada uçuştu!

Ankara Barosu'nun 68. Genel Kurul toplantısı skandal görüntülere sahne oldu. Çağdaş Avukatlar Grubu terör örgütü terör örgütü propagandası yapınca bir anda ortalık karıştı. Çıkan kavgada, tekmeler ve yumruklar hatta sandalyeler havada uçuştu. O anlar ise kameraya yansıdı..

Ankara Barosu 68. Olağan Genel Kurulu’nda Çağdaş Avukatlar Grubu terör örgütü propagandası ortalık savaş alanına döndü. Gruplar arasında tekme tokat kavga çıktı.

Ankara Barosu kongresinde terör propagandası: Yumruklar havada uçuştu!

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI KAVGA ÇIKARDI

Bu sloganın ardından salonda gerginlik baş gösterdi. Diğer bir grup, "Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganlarıyla karşılık verince ortam bir anda gerildi ve iki grup arasında kargaşa çıktı.

Ankara Barosu kongresinde terör propagandası: Yumruklar havada uçuştu! - Resim : 2

TEKMELER, YUMRUKLAR, SANDALYELER HAVADA UÇUŞTU

Kavga sırasında taraflar birbirlerine sandalye gibi çeşitli cisimler fırlattı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ankara Barosu kongresinde terör propagandası: Yumruklar havada uçuştu! - Resim : 3

Ankara Barosu kongresinde terör propagandası: Yumruklar havada uçuştu! ile ilgili etiketler Ankara avukat baro

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Rize AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer’in ne dediğini kimse anlamadı!

Burger King'in, 7 Ekim'de Rize'de şube açması ve kurdeleleri AK Partili isimlerin kesmesi gündemdeki yerini koruyor. Tabandan gelen tepkiler üzerine AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer "keşke o açılış olmasaydı" dedi. Katmer aynı açıklamada, ilçe belediye başkanlarına "arkadaşlarımızın arkasındayız" diyerek sahip çıktı ve eleştirilere, "üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam" dizeleriyle yanıt vermeye çalıştı. Vatandaşlar ise, ''bu ne biçim savunma'' diyerek tepkilerini dile getirdiler.