Yeni fotoğraflar geldi! Ankara Tusaş saldırısında rehineler mi var?

Ankara'da savunma sanayinin kalbine gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin detaylar netleşmeye başladı. Son gelen bilgilere göre rehineler de olabilir.

İçişleri Bakanlığı patlamanın ilk anlarında olayı bir terör saldırısı olarak niteledi. Sonrasında saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin görüntüleri de tespti edildi. Teröristler olay yerine bir taksiyle geldi. Teröristlerin ilk anda taksiciyi de vurdukları öğrenildi. Bir taksiden inerek otomatik silahlarla tesise saldırdıkları net şekilde görülüyor.

DHA bir son dakika gelişmesi olarak Tusaş'ın içinden gelen bir fotoğrafı paylaştı.

Yeni fotoğraflar geldi! Ankara Tusaş saldırısında rehineler mi var?

Rehineler de mi var?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şehit ve yaralıların olduğu belirtildi. Son gelen bilgiler rehinelerin de olabileceği yönünde. Biri kadın üç terörist tesise ticari taksiyle geldi. İlk hamle olarak el bombası attılar. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi.

Ankara'da savunma sanayinin kalbi olarak nitelendirilen Tusaş'a yönelik bu kanlı terör eyleminin, tam da Bahçeli'nin açıklamaları ve Türkiye'nin terörle mücadelede geliştirdiği yeni stratejilerin ardından gelmesi dikkat çekici.

Yeni fotoğraflar geldi! Ankara Tusaş saldırısında rehineler mi var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.