Ankara'da iki genç polisle silahlı çatışmaya girdi, 18 yaşındaki şüpheli Serdar K. hayatını kaybetti

Ankara'da iki şüpheli ile polis arasında silahlı çatışma... Hakkında aranma kaydı olan iki şahıs, 'dur' ihtarına uymadıkları polis ekiplerine silahla saldırdı. Polislerin de savunma amaçlı açılan ateşe karşılık vermesi üzerine saldırganlardan biri ölürken, diğeri yaralandı.

Dün İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesi olayının ardından bugün de Ankara'da gençlerin polisle çatıştığı haberi geldi.

Şeyda polisi şehit eden 19 yaşındaki saldırganla aynı yaşlardaki iki kişi Ankara'nın Aldındağ ilçesinde polisin "dur" ihtarına ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada şüphelilerden 12 suç kaydı bulunan Serdar K. (18) hayatını kaybetti, 19 suç kaydı olan Muhammet E. (22) yaralandı.

Z KUŞAĞININ SİLAH SEVDASI

Olay, gece saatlerinde meydana geldi. Devriye görevinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler F.C.Ö. ile H.S., arama kaydı bulunan Serdar K. ve Muhammet E.'yi görünce durmaları için ikazda bulundu.

Şüpheliler ile toplam 4 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü, durmadı. Araçtakiler, polise ateş açtı. Polisin de ateşle karşılık verdiği şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra otomobil, terk edilmiş olarak bulundu. Araçta 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürüldüğü öğrenilen Serdar K., hayatını kaybetti, Muhammet E. ise hastanede tedavi edildi. Ölen Serdar K.'nın 12, tedavisinin ardından gözaltına alınan M.E.'nin ise 19 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Ekipler kaçan diğer 2 kişiyi ararken, olayla ilgili polis memurları F.C.Ö. ile H.S.'nin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

 

Ankara'da iki genç polisle silahlı çatışmaya girdi, 18 yaşındaki şüpheli Serdar K. hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.