Antalya'da belediye çalışanı içinde altın ve para bulunan çantayı sahibine teslim etti

KEPEZ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Özkan Koçak, sokakta bulduğu, içinde 5 çeyrek altın bulunan çantayı, çalıştığı belediyeye teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı. Çantadaki kimlikten ev adresi tespit edilerek, belediyeye davet edilen 76 yaşındaki Dürdane Göçmen, sevinç gözyaşlarıyla kaybettiği çantasını teslim aldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde belediye personeli Özkan Koçak içinde bir miktar altın ve para bulunan çantayı, sahibi Dürdane Göçmen'e teslim etti. Çantasını eksiksiz teslim alan Göçmen, Koçak ve ekiplere teşekkür etti.

Antalya'da belediye çalışanı içinde altın ve para bulunan çantayı sahibine teslim etti

BELEDİYE GÖREVLİSİ ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ

Kepez'in belediye personeli örnek bir davranış sergiledi. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Özkan Koçak, görevli olarak gittiği Zeytinlik Mahallesi'nde bahçe duvarı üzerinde bir el çantası buldu. Unutulmuş olduğunu düşünerek açtığı çantada 5 çeyrek altın, 250 TL, ev anahtarı ve kimlik bulan Koçak, konuyu birimin bölge sorumlusu Murat Özdemir'e bildirerek, çantanın belediyenin hizmet binasına getirilmesini sağladı. Çantanın içindeki kimlikten, sahibinin Dürdane Göçmen olduğu belirlendi. Belediye sisteminden yapılan sorgulama ile yaşlı kadının ev adresine ulaşıldı. Ancak belediye kayıtlarında telefon numarası bulunmadığı için aynı binada bulunan komşularına telefonla ulaşılarak, Dürdane Göçmen'in çantasının bulunduğu bilgisi verilerek, kendisi belediyeye davet edildi.

Antalya'da belediye çalışanı içinde altın ve para bulunan çantayı sahibine teslim etti ile ilgili etiketler Antalya Kepez Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.