Antalya'da kahreden cinayet! 16 yaşındaki Adem Efe, 17 yaşındaki arkadaşı tarafından tabancayla öldürüldü

Antalya'da liseli iki arkadaşın evde içki içme macerası cinayetle sonuçlandı. Ailesi evde yokken 17 yaşındaki arkadaşı B.Ş. ile evde içki içmek isteyen 16 yaşındaki Adem Efe Yıldırım, arkadaşının elindeki tabancadan çıkan kurşunla can verdi.

Antalya Konyaaltı'nda doğup büyüyen 16 yaşındaki Adem Efe Yıldırım, ailesi evde yokken yakın arkadaşı B.Ş. (17) ile salonlarında içki içmek istedi.

Sarısu Mahallesi 173 Sokak'taki sitede meydana gelen olayda, iki arkadaş arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. 17 yaşındaki genç, arkadaşını boynundan tabancayla vurarak öldürdü.

Komşuların ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Adem Efe Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Apartmandan çıkmak üzereyken polis ekibi tarafından yakalanan B.Ş., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

TABANCAYI BIRAKIP KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ

Adem Efe Yıldırım'ın cansız bedeni ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekiplerin evde yaptıkları incelemede, çekyat üzerinde olayda kullanılan tabanca ile 1 boş kovan bulundu. B.Ş. ifadesinde, Yıldırım ile beraber içki içtiklerini, bir süre sonra enerji içeceği almak için markete gittiğini söyledi. B.Ş., eve döndükten sonra içki içmeye devam ettiklerini, aralarında tartışma çıktığını ve Yıldırım'ın tabancayla kendisine ateş edeceği sırada silahın ateş aldığını öne sürdü. (DHA)

Antalya'da kahreden cinayet! 16 yaşındaki Adem Efe, 17 yaşındaki arkadaşı tarafından tabancayla öldürüldü ile ilgili etiketler Antalya cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.