Antalya'da teknoloji şöleni: Bayraktar'dan gençlere ilham veren konuşma

TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları adıyla Antalya'da başladı. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında yarışmaya başvuru sayısı yine beklenenden fazlaydı. İşte TEKNOFEST hakkında tüm merak edilenler...

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları adıyla Antalya'da başladı. Yarışmaya başvuru sayısı yine beklenenden fazlaydı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bu TEKNOFEST'te de gençleri yalnız bırakmadı. Selçuk Bayraktar, "Depremdeki yaraları sarmak için adana özellikle tercih edildi. önümüzdeki yıllarda TEKNOFEST, kardeş vatan Kıbrıs'ta düzenlenecek." dedi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK FESTİVALİ

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları adıyla Antalya'da başladı. Çok sayıda kategorinin olduğu yarışmaya başvuru sayısı yine beklenenden fazlaydı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bu TEKNOFEST'te de gençleri yalnız bırakmadı.

Yapay zekadan haberleşmeye, biyoteknolojiden tarım teknolojilerine... TEKNOFEST heyecanı, bu sefer turizmin kalbi Antalya'da başladı. "TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları" için Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da alandaydı.

SELÇUK BAYRAKTAR'A İLGİ BÜYÜK

Teknoloji lideri Bayraktar, bu sene Adana'nın seçilme nedenini asrın felaketine bağladı ve önümüzdeki yıllarda TEKNOFEST'in bir sonraki durağını da duyurdu.

"YARALARI SARMAK İÇİN ADANA"

Selçuk Bayraktar, "Depremdeki yaraları sarmak için Adana özellikle tercih edildi. önümüzdeki yıllarda TEKNOFEST, kardeş vatan Kıbrıs'ta düzenlenecek." dedi.

TEKNOFEST'E YOĞUN İLGİ! 49 ANA, 127 ALT KATEGORİ VAR

TEKNOFEST Akdeniz kapsamındaki 49 ana kategori, 127 alt kategoride düzenlenen yarışmalara toplam 1 milyon 650 bin yarışmacı başvurdu. Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 25 teknoloji yarışmasına ise 1 milyon 500 binin üzerinde yarışmacı başvuruda bulundu.

Öte yandan İHA ve SİHA pilotluğu başta olmak üzere çeşitli alanlardaki uzmanlar ziyaretçilerle buluşuyor. Türkiye'nin en büyük teknoloji firmaları tarafından eğitimler verilip sunumlar yapılıyor.

8 EYLÜL'DE SONA ERECEK

 8 Eylül'de ödül töreni ve kapanış seremonisiyle Antalya programı sonlandırılacak. Yarışma şampiyonlarıysa derece ödüllerini 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde adana sahnesinde alacak.

Antalya'da teknoloji şöleni: Bayraktar'dan gençlere ilham veren konuşma ile ilgili etiketler TEKNOFEST Antalya Akdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.