Antalyalı başpehlivan Ali Altun antrenman yaparken kalbine yenildi

Antalyalı pehlivan Ali Altun, kalp krizi sonucu 42 yaşında hayatını kaybetti. Döşemealtı Belediyesi sporcusu Ali Altun, Konyaaltı ilçesinde antrenman yaptığı salonda fenalaştığı öğrenildi.

Antalyalı pehlivan Ali Altun antrenmanda fenalaşarak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yakındaki özel hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Altun, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Başpehlivan Altun'un cenazesi, yarın Döşemealtı ilçesindeki Yeniköy Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verilecek

ALİ ALTUN KİMDİR?

1982 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Alt boylardan, başpehlivanlığa kadar tüm boylarda dereceleri olan Ali Altun 2010 yılında 649. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başaltı boyunda üçüncü olarak başpehlivanlığa yükseldi. 2023 yılı itibarıyla Döşemealtı Belediyesi SK güreş takımında mücadele etmektedir.

2013 yılında 51. Nilüfer Çalı Yağlı Güreşlerinde birinci olarak başpehlivanlık kazandı. 2017 yılında 53. Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde birinci olarak başpehlivanlık kazandı.

Antalyalı başpehlivan Ali Altun antrenman yaparken kalbine yenildi

Antalyalı başpehlivan Ali Altun antrenman yaparken kalbine yenildi ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy neden 'Cenazeme kimse gelmesin' dedi? Ünlü magazinci açıkladı! "Kocamı bastım..."

Ahu Tuğba'nın cenaze törenine katılmaması sonrası linç edilen bunun üzerine de "Benim cenazeme kimse gelmesin" diye vasiyet eden Bülent Ersoy'un cenazeye neden katılmadığı ortaya çıktı. Tayyar Işıksaçan, "Ahu Tuğba bir röportajında 'Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti." ifadelerini kullanarak olayın çarpıcı detaylarını anlattı.