Antre ve Hol Dekorasyonunuzu Değiştirerek Evinizi Yenileyin!

Ev dekorasyonunun tamamlanması için evin her alanını iyi değerlendirmek gerekir. Ev içerisinde yer alan antre ve holler, evin daha büyük ya da daha küçük görünmesini sağlayacak şekilde dekore edilebilir.

Eviniz küçükse antre ve hol tasarımı için farklı ürünlere göz atabilirsiniz. Birbirinden güzel ürünler ile yepyeni bir tasarım elde etmek mümkün. Özellikle duvara monte ürünler, bu alanın daha ferah görünmesine katkı sağlar.

Antre Hol Modelleri ile Ferah Bir Ortam Yaratın!

Antre hol dolapları başta olmak üzere, bu alanı geniş göstermek için tercih edilebilecek birçok ürün bulunur. Ayakkabı dolaplarının duvara monte edilen modelleri sayesinde yerden de tasarruf edilir. Aynı zamanda duvara monte edilen bu ayakkabılık modellerinin her eve uyum sağlayacak renkleri de bulunur. Ayakkabılığın üzerini dekoratif ürünler ile doldurabilir ya da lambaderler ile ortamı aydınlatabilirsiniz. Bunun yerine ayakkabılığın üzerine boş bırakabilir ve duvara askılar asabilirsiniz. Bu askılar anahtarlık olarak da kullanılabilir. Hatta ayakkabılığın yanına minderli ayakkabılık koyarak da oturacak bir alan yaratmak mümkün. Minderli ayakkabılığın üzeri oturmak için uygundur. Böylece ayakkabı giymek çok daha rahat olur. Aynı zamanda bu ürünün alt kısmına da ayakkabı koyabilir ya da farklı ürünleri de alt kısmına yerleştirmek mümkün. Ürün seçimi yapılırken mutlaka evin boyasının rengi de göz önünde bulundurulmalıdır. Duvar renkleri ile uyumsuz olan mobilyalar, ortamda karmaşık bir görüntüye sebep olabilir ve uyumsuzluk yaşanır.

Antre ve Hol Avizeleri ile Evinize Işık Katın!

Işıklandırma, evin dekorasyonundaki en önemli unsurdur. Sarı, beyaz ya da renkli ışıklar kullanılarak farklı bir hava yaratmak mümkün. Dekore edilen ortama göre ışık seçimi yapılır. Fakat ışık rengi kadar avizelerin rengi ve şekli de büyük önem taşır. Avize modellerinin hangi malzemeden yapıldığına ve rengine dikkat etmek gerekir. Otantik bir ortam sağlandıysa, bu ortamda metal ürünlerden ziyade hasır ya da ahşap ürünlerin tercih edilmesi daha hoş bir kombinasyon oluşturur. Modern tasarımlarda ise metal avizeler ile eşsiz bir uyum yakalanır. Aynı zamanda antre hol halıları ile de uyum yakalamak gerekir. Halı modellerinin desenleri ile uyumlu ürünler tercih edilmelidir. Antre ve holün tasarımına göre de halı seçimi yapmak mümkündür.

Antre ve Hol Dekorasyonunuzu Değiştirerek Evinizi Yenileyin!

Antre ve Hol Tasarımlarında Modernlik

Modern bir alan yaratmak isteyenler için de birçok seçenek vardır. Örneğin beyaz aynalı ayakkabılıklar hem holün daha geniş görünmesini hem de daha modern bir hale gelmesine katkı sağlar. Askılıklar ve vestiyerler kullanarak da ortamı modernize etmek mümkün. Vegas ayakkabılık modelleri sayesinde de renkli dekorasyon yaratılabilir. Siyah avize modelleri ile desenli vegas ayakkabılık modelleri bir arada oldukça güzel bir ambiyans oluşturur. Bu ambiyansa eşlik eden beyaz renkli post halı modelleri ve siyah duvar anahtarlıkları bir arada kullanılabilir. Shaggy halı modelleri de modern tasarımların vazgeçilmezleri arasında yer alır.

Antre ve Hol Dekorasyonunuzu Yenilemenin Tam Vakti!

Antre ve hol alanları evin havasını değiştirmenize yardımcı olur. Bu alan dekorasyon açısından oldukça önemlidir. Çünkü hem eve girip çıkarken hem de evin diğer odalarına giderken bu alandan sıklıkla geçilir. Alanın atmosferini değiştirmek sizlere evinizi yenilemişsiniz hissini verir. Küçük dokunuşlar ile bu alanda büyük değişiklikler yaratmak mümkün. Koçtaş web sitesinde yer alan birbirinden güzel ve uygun fiyatlı ürünler ile sizlerde hemen evinize renk katabilirsiniz. Koçtaş sizlere güvenli ve kolay bir alışveriş deneyimi sunar. Böylelikle hole en uygun dekoratif ürünleri ve mobilyaları rahatlıkla alabilirsiniz.
 

Antre ve Hol Dekorasyonunuzu Değiştirerek Evinizi Yenileyin! ile ilgili etiketler Dekorasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.