Arda Güler gerçeği ortaya çıktı! Meğer sakatlığı biliniyormuş...

Real Madrid'de Arda Güler gerçeği ortaya çıktı. İspanyol devi, Braga maçının kadrosuna aldığı Arda Güler'in sakat olduğunu bilerek almış. Üst üste 3. kez sakatlık geçiren Arda'nın mental sağlığını da korumak isteyen Real Madrid'in böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Real Madrid'de gündemin bir numarası Arda Güler. Transfer olduktan sonra 3. kez sakatlık geçiren ve henüz sahaya çıkamayan Arda Güler, Braga maçının kadrosuna alınmıştı. Ancak bu tercihin sakatlık durumunun bilinmesine rağmen alındığı ortaya çıktı.

ARDA GÜLER GERÇEĞİ!

Marca'da yer alan habere göre, Arda'nın üst üste yaşadığı 3. sakatlık sonrası kulüpteki birçok kişinin genç oyuncu için endişe duyduğu aktarıldı.

GERİ DÖNÜŞ TARİHİ BELİRLENMEDİ

Arda Güler için şu anda bir sahalara geri dönüş tarihi belirlenmediği ve önceliğin genç oyuncunun sakatlığı konusunda neyin yanlış gittiğini bulmak olduğu ifade edildi.

Real Madrid'in ayrıca, üst üste sakatlıklar sonrası genç oyuncunun mental sağlık durumunu korumak ve Arda'nın motivasyonunu yüksek tutmak istediği kaydedildi.

DESTEK İÇİN KADROYA ALDI

Carlo Ancelotti'nin de bu doğrultuda Arda Güler'i, 8 Kasım'da oynanan Braga maçında kadroya aldığı öne sürüldü.

İtalyan teknik adamın, milli yıldızın Santiago Bernabeu atmosferini görmesini istediği ve kadroya aldığı aktarıldı.

SOYUNMA ODASINDA HERKES DESTEK VERDİ

Arda Güler'in Braga maçı sırasında da tekrar sakatlandığının bilindiği ve soyunma odasında herkesin genç futbolcuya destek verdiği ifade edildi.

Ancelotti'nin ayrıca, Braga maçının sonunda da Arda Güler'e acele etmemesi gerektiği konusunda tavsiyeler verdiği kaydedildi.

Real Madrid'e transferi sonrası üst üste 3. kez sakatlanan Arda Güler, henüz sahaya çıkma şansı bulamadı.

Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynanan maçın Arda Güler'e sarılarak destek vermişti.

(Sporx)

Arda Güler gerçeği ortaya çıktı! Meğer sakatlığı biliniyormuş... ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.