Arda Güler için Real Madrid'e çılgın teklif! Premier Lig devinden 70 milyon euro

Real Madrid'de forma giyen Milli yıldızımız Arda Güler için Liverpool devreye girdi. Carlo Ancelotti'nin sezon başı ayrılmasına izin vermediği Arda Güler için Premier Lig devinden 70 milyon euroluk teklif bekleniyor.

İngiliz devi Liverpool, milli yıldız Arda Güler için 70 milyon euroluk bir teklife hazırlanıyor.

Defensa Central'in haberine göre; Kubo'yu 60 milyon Euro karşılığında Real Sociedad'dan transfer etmek isteyen ancak başarılı olamayan Liverpool, Güler'i devre arasında veya gelecek sezon öncesinde renklerine bağlamak istiyor.

REAL MADRID KARARINI VERDİ

Madrid'in 19 yaşındaki oyuncunun ayrılmasını düşünmediği çünkü onun hem mevcut durumda hem de gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğuna inandıkları da haberde yer aldı.

Haberde Güler ile ilgili, "Arda'nın orta saha, ofansif orta saha veya sağ kanat oyuncusu olarak oynama kapasitesine sahip farklı bir yeteneği var." ifadelerine yer verildi. 

Arda Güler için Real Madrid'e çılgın teklif! Premier Lig devinden 70 milyon euro ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Damperi açık unutan kamyon şoförü Plaka Tanıma Sistemi direğini devirdi

Elazığ'da damperi açık kalan kamyon, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğini devirdi. Çift taraflı trafiğe kapanan yol, direğin yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı