Arda Güler kaçırdığı pozisyonların şokunu atlatamadı! Milli oyuncuya maç sonrası takım arkadaşı moral verdi

Real Madrid'in Lille'e 1-0 yenildiği maçın son bölümünde oyuna giren ve 2 gol pozisyonundan yararlanamayan Milli oyuncumuz Arda Güler, bu olayın üzüntüsünü yaşıyor. Maç sonrası büyük bir hayal kırıklığı içinde olan Arda Güler'e takım arkadaşı Rüdiger moral verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Real Madrid deplasmanda Lille'e 1-0 yenildi ve turnuvadaki ilk mağlubiyetini aldı.

Milli futbolcumuz Arda Güler, yedek başladığı maçın 67. dakikasında Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna girerken, takımına skor katkısı sağlayamasa da hücumdaki etkinliğiyle dikkat çekti.

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ilk yarıdaki etkisiz oyunun ardından çareyi ikinci yarıda Arda'yı oyuna almakta buldu.

İKİ KEZ GOLE YAKLAŞTI

Türk futbolcunun kötü bir performans sergilemediği ve iki kez skoru eşitlemeye yaklaştığı belirtildi.

Genç yıldız, ilk pozisyonda kafayla topu ağlara göndermek istedi ancak Rüdiger'e pas olan bu topu Alman stoper kale sahasında ağlara gönderemedi.

İkinci pozisyonda ise Modric'in ortasında müsait pozisyonda kafa vuruşu yapan Arda Güler, kaleci Lucas Chevalier'i geçemedi.

RÜDİGER'DEN MORAL

Haber detayında, Arda'nın kaçırdığı goller nedeniyle morali bozuk ve cesareti kırılmış bir şekilde maçı bitirdiği yorumu yapılırken, genç futbolcunun bu duygusal durumunu fark eden Rüdiger'in takım arkadaşına moral verdiği kaydedildi.

Haberde, Alman stoperin Türk oyuncuyu yanına gidip sarılarak teselli ettiği ve "Son dakikalarda ikimizin de kafa vuruşuyla gol atamaması çok yazık oldu." ifadelerini kullandığı ileri sürüldü. 

Arda Güler kaçırdığı pozisyonların şokunu atlatamadı! Milli oyuncuya maç sonrası takım arkadaşı moral verdi ile ilgili etiketler Real Madrid Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

İngiltere'de İsrail'e askeri malzeme satan şirkete kırmızı boyalı protesto! Üretim durduruldu...

İngiltere'de Filistin destekçisi eylemciler, Gazze ve Lübnan'ın bombalanmasında kullanılan F-35 jetleri için parça üreten Teledyne'nin fabrikasının çatısına çıkarak içeriye kırmızı boya döktü. Teledyne'ın üst düzey yöneticilerine göre odalardaki kirlenme, üretimi 12 aya kadar durdurabilir.