Arda Güler'i hayranlıkla seyreden çocuklar sosyal medyayı salladı!

Genç yetenek Arda Güler'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, hayranı olan iki küçük çocuğun, plaj voleybolu oynarken kendisini seyrettikleri anlar dikkat çekti. Çocuklar, Güler'e olan sevgilerini giydikleri formayla gösterdi.

Geçen sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euro artı bonuslar karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da başarılı bir yıl geçirdi.

ARDA GÜLER, ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRDİ

İlk etapta sakatlıklar nedeniyle zorluklar yaşayan genç yetenek, sağlığına kavuştuktan sonra sahada gösterdiği performansla dikkat çekti. Oynadığı maçlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle adından sıkça söz ettiren Arda Güler, Real Madrid taraftarlarının gönlünü fethetti.

Ayrıca, A Milli Takım formasıyla 2024 Avrupa Şampiyonası'nda sahne alan Arda, turnuvada rekor kıran performansıyla göz doldurdu.

Genç yetenek Arda Güler'in sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ise gündem oldu.

Arda Güler'i hayranlıkla seyreden çocuklar sosyal medyayı salladı!

YENİ NESLİN İDOLÜ ARDA GÜLER

Arda Güler'in forma numaralarını giyen iki küçük hayran, Güler'in oynadığı plaj voleybolunu heyecanla izledi.

Çocuklardan birisi Arda Güler'in Türkiye milli takımında giydiği 8 numaralı formayı giyerken diğeri ise Real Madrid'deki 24 numaralı formayı giydi.

Arda Güler'in, oynadığı futbol ile gençleri etkilediğini gösteren bu kare, sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Ayrıca genç yıldız, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı videolu paylaşımda, yeteneklerini sergilediği anlara yer verdi.

Güler paylaşımında, "Nerede olmayı hayal ediyorsan, orada olacaksın." dedi.

Arda Güler'i hayranlıkla seyreden çocuklar sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid A Milli Futbol Takımı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.