Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda Bilmem mi' şarkısıyla eğlenen öğrencilere Sefo'dan konser sözü

Birkaç gün önce Küçükçekmece'deki Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda, şarkıcı Sefo ve Edis'in şarkılarını dinleyip hep bir ağızdan söyleyerek okulun bahçesinde oynayan ilkokul çocukları, sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntüleri izleyen Sefo ise iç ısıtan görüntüler karşısında kayıtsız kalamayıp güzel haberi verdi.

Küçükçekmece'deki Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda teneffüs saatinde öğrencilerin bahçede bulunduğu sırada hoparlörden şarkıcı Sefo'nun "Bilmem mi?" şarkısı çalındı. Öğrenciler şarkının çalınmasıyla büyük bir coşku yaşadı. Kalabalık öğrenci grubunun hep bir ağızdan şarkıya eşlik ettiği o anlar ise sosyal medyada viral oldu.

'Bilmem mi' şarkısıyla eğlenen öğrencilere Sefo'dan konser sözü

Küçükçekmece'deki bir okulda matematik öğretmenliği yapan Twitter kullanıcısı 'Şerife' ise, okulun bahçesinde Sefo'nun bu şarkısını dinleyip hep bir ağızdan söyleyen miniklerin görüntüsünü kaydederek 'Bizim okulda çocuk olmak böyle güzelleşiyor' notunuyla paylaşıp, Sefo'yu da etiketledi.

SEFO'NUN KONSER TALEBİ OLUMLU KARŞILANDI

Video, kısa sürede milyonlarca görüntülenme alırken, Sefo ise duruma kayıtsız kalmadı. Şarkıcı Sefo, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak konser için izin istedi. Rapçi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, “Küçükçekmece’deki bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?” ifadelerini kullandı.

Sefo, başka bir paylaşımında ise videoyu '10 numara ortam' diyerek Twitter hesabından paylaştı. Görüntüleri izleyen Sefo, okulda konser sözü verdi. Daha sonra "Güzel haber geldi" paylaşımında bulunan Sefo, konser talebinin olumlu karşılandığını ve gerekli izinlerin aldındığını duyurdu.

'Bilmem mi' şarkısıyla eğlenen öğrencilere Sefo'dan konser sözü

ŞARKICI SEFO HAKKINDA

Sefo lakabıyla tanınan, gerçek adı Seyfullah Sağır olan rap şarkıcısı, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun'da doğdu. Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı. 28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı. 21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı. Sefo, Esenyurt Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda Bilmem mi' şarkısıyla eğlenen öğrencilere Sefo'dan konser sözü ile ilgili etiketler Küçükçekmece Konser Arif Nihat Asya Ortaokulu ikokul sefo bilmem mi Seyfullah Sağır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.