Arıza 18. bölüm izle!

Arıza 18. bölüm full izlenmek için yayında. 17 Ocak 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 18. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Arıza 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 18. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 17 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 18. son bölümü tek parça yine Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

ARIZA 18. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisi 18. bölüm ile Youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Arıza 18. bölüm izle!

İhtiyar’ın yeni almış olduğu kararlar konsorsiyumda yer alan toplantıya damgasını vurur. Artık bundan sonra tüm dengeler alt üst olacaktır. Haşmet ise İhtiyar ile olan anlaşmasına sadık kaldığını göstermek adına ateşkes ilan eder.

Halide de kendisini canı pahasına kurtararak ateş çemberinin içerisine giren Ali Rıza’ya kavuşmanın mutluluğu içerisindedir. Ancak Alı Rıza bir kez daha intikam için yemin eder. Ahmet ve Erol’un peşine düşer. Fatih ise gözyaşları arasında toprağa verilir.

Arıza 18. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.