Arka Sokaklar'da Mesut ve Selin'in heyecanı tarifsiz! Bebekleri olacak...

Kanal D'nin bir Cuma klasiği haline gelen Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü ile ekraana geld. Arka Sokaklar dizisinde aile büyüyor. Mesur aradığı mutluluğa nihayet kavuşuyor. İşte Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm detayları...

13 Eylül 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 681. Bölümünde ekip, Tefo'yu tuzağa düşürerek yeniden özgürlüğüne kavuşuyor!

Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü, çete lideri Tefo'yu yakalamak üzereyken Başsavcı Ramiz tarafından engellenerek haksız suçlamalarla tutuklanırlar. Savcı Ramiz, yurtdışına kaçan Tefo'nun ortağı gibi hareket ederken; ekibin cezaevinden çıkıp çıkamayacağı ise merak konusu olmuştur. Hakan, Aylin, Selin ve Zeki ise onlara dışardan destek olmaya çalışır. Tüm bunlar olurken; İstanbul’da faili meçhul kadın cinayetleri işlenmektedir. Ekip ise soruşturmanın dışında bırakılmaktadır. Ekibin bu durumla ilgili bir yaptırımı olacak mıdır? Bunların yanı sıra, hiç beklenmedik bir anda Emniyet Müdürü Candan Ceylanlı, ekibe dahil olmuştur. Candan Müdür ve Rıza babanın ekibini Arka Sokaklar’da neler beklemektedir?

SELİN VE MESUT EN MUTLU ANLARINI YAŞIYOR

Arka Sokaklar'da Mesut ve Selin'in heyecanı tarifsiz! Bebekleri olacak... ile ilgili etiketler Kanal D dizi Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.