Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh Fox Tv'nin yolunu tuttu! Kızı Gülenay için o dizi ile anlaştı!

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiseri oynayan ünlü tiyatrocu Şevket Çoruh Fox Tv'de yeni sezonda yayınlanacak Yalancı ve Mumlar dizisi için anlaştı. Kızı Gülenay Çoruh'un ilk set deneyimi yaşayacağı dizi için çalışmalar da sürüyor.

Efsane dizi Arka Sokaklar'da oynadığı Mesut Komiser rolü ile 15 yıldır kendisine hayran bırakan tiyatrocu ve kavuk sahibi Şevket Çoruh'un kızı Gülenay Çoruh babası gibi dizi sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Yeni sezonda Fox Tv'de ekrana gelecek olan Yalancı ve Mumlar dizisine rol alacak olan Gülenay Çoruh, ilerleyen dönemde sinema sektörüne de geçiş yapmayı düşünüyor.


Bu arada son dönemde hakkında çıkan Arka Sokaklar'dan ayrılıyor haberlerine Mesut Komiser'in ne cevap verdiği de merak ediliyor. Dizinin kemik kadrosundan Yüsra Geyik, Tekin Çoban ve Merve Oflaz'ın ayrılması sonrası gözler de ister istemez Şevket Çoruh'a çevrildi.

Şevket Çoruh kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Şevket Çoruh film  ve dizileri! - Haberler

Dizinin ilk sezonundan itibaren kendisine yer bulan başarılı tiyatrocu gelecek sezon Arka Sokaklar'da devam edecek mi?

Günay Karacaoğlu 'nun Kızı Gülenay Çoruh

Şüphesi bu sorunun yanıtı evet olacak. Şevket Çoruh, gelecek sezonda da efsane dizinin kadrosunda olacak.

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh Fox Tv'nin yolunu tuttu! Kızı Gülenay için o dizi ile anlaştı! ile ilgili etiketler Şevket Çoruh Arka Sokaklar Fox TV Gülenay Çoruh Yalancı ve Mumları
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti