Artvin'de tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! Saniye saniye kamerada...

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde yanındaki bir inşaat nedeniyle tek katlı bir bina çöktü. Çökmeden saniyeler önce 91 yaşındaki yaşlı adam bakkala girince bina yaşlı adamın üzerine çöktü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay Artvin’in Kemalpaşa ilçe çarşı mahallesinde öğlen saatlerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, yanındaki konut inşaatı temel kazı çalışması sırasında Şaban Yılmaz’a ait mahalle bakkalında çökme tehlikesi yaşandı.

Artvin'de tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! Saniye saniye kamerada...

Tehlikeyi fark eden bakkal sahibi işletmesini terk edip dışarda beklemeye başladı. Bu sırada 91 yaşındaki Ziya Tatar isimli yaşlı adam bakkala girmeye yöneldi.

Artvin'de tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

Etraftakilerin uyarılarına aldırış etmeyince 'Paşalı Tatar' isimli bir vatandaş koşarak yaşlı adamı bakkaldan çıkartmaya çalışırken bakkalın bulunduğu tek katlı bina yıkıldı.

Artvin'de tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! Saniye saniye kamerada... - Resim : 3

Paşalı Tatar saniyelerle kurtulurken 91 yaşındaki Ziya Tatar ise çöken bakkalın altında kaldı. Yaşlı adam şans eseri olayı küçük sıyrıklarla atlatılırken, görüntüler ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Artvin'de tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Artvin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.