As Roma Fan Token nedir?

Kripto piyasası çerçevesinde en çok araştırılan konular arasında yer alan As Roma Fan Token (ASR) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, AS Roma Fan Token nedir? Ayrıntılar haberimizde...

ASR coin, AS Roma Fan Jetonu (ASR) AS Roma Futbol Kulübü ( "AS Roma") aidiyetine sahiptir. Kulüp kararları üzerinde etki dizgecikli payı kullanılarak Socios uygulama ve servisleri tarafından alt yapı sağlanmaktadır. Bu çerçevede, As Roma Fan Token en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, AS Roma Fan Token nedir? Detaylar haberimizde... 

As Roma Fan Token nedir?

AS ROMA FAN TOKEN NEDİR?

AS Roma Fan Token (ASR),  İtalyan futbol devi AS Roma Futbol Kulubü’nün Socios.com ile birlikte hayata geçirdiği, Chiliz (CHZ) tabanlı bir kripto varlıktır. Utility token özelliği taşıyan ASR’nin en büyük hedefi taraftarlar ile AS Roma arasındaki bağı güçlendirmek ve etkileşimi artırmaktır. 

ASR token sayesinde taraftarlar ve diğer tüm sporseverler AS Roma Futbol Kulübü ile ilgili alınacak çeşitli kararlarda söz sahibi olabilir, ASR sahiplerine özel ayrıcalıklardan yararlanabilir.

22 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülen AS Roma Taraftar Token, tokene sahip kullanıcılarına Socios.com üzerinden kulüp tarafından yayınlanan anketlerde oy kullanma imkanı sunmaktadır. 

ASR, belirteç programı Ethereum tabanlı Chiliz Zinciri ve esas olarak aşağıdaki yapıyı kullanılır:

Yönetim : ASR sahipleri, AS Roma tarafından yayınlanan çeşitli sözleşme bağlayıcı "taraftar kararı" anketlerinde akıllı sözleşme yoluyla oy kullanabilirler .

Ödüller : ASR sahipleri Socios'taki etkileşimlerden ödüller kazanabilir .

Staking : Gelecekte, ASR, Fungible Olmayan Token (NFT) ödülleri kazanmak için stake edilebilir .

ASR'nin toplam 10.000.000 token arzı vardır ve bunun 1.220.010'u başlangıçta bir Taraftar Token Teklifi yoluyla kulüp hayranlarına dağıtılmıştır . Kalan tokenler AS Roma tarafından tutuluyor ve topluluk faaliyetlerine ve Binance Launchpool'a katılarak ve doğrudan borsalardan satın alarak elde edilebilir.

As Roma Fan Token nedir? ile ilgili etiketler As Roma Fan Token
GÜNÜN VİDEOSU

Lise müdürüne kanlı pusu! Aracında öldürüldü... Kaçan saldırgan aranıyor!

Kocaeli'de evinin önündeki otomobiline binen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç (45), kendisini bekleyen şüpheli tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Dehşet anları kameralara kaydedildi.