Aşk Adası uyarlama mı, yarışmacıları kimler, ne zaman ve nerede yayınlanacak, hangi kanalda, nerede çekiliyor, sunucusu kim?

İngiltere'de büyük ilgi gören Love Island formatı, Türkiye'ye Aşk Adası adıyla geliyor. İlk tanıtımıyla ve RTÜK incelemesi altına alınan Aşk Adası, meraklı izleyiciler arasında merak uyandırdı. Bu bağlamda 'Aşk Adası ne zaman yayınlanacak?' veya Aşk Adası nerede yayınlanacak?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Aşk Adası uyarlama mı, yarışmacıları kimler, ne zaman ve nerede yayınlanacak, hangi kanalda, nerede çekiliyor, sunucusu kim? İşte, Aşk Adası yarışması ayrıntıları...

İngiltere'de büyük bir ilgiyle karşılanan Love Island formatı, Türkiye'de Aşk Adası adıyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İlk tanıtımı yapıldıktan sonra RTÜK tarafından incelenen Aşk Adası, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Bu bağlamda, izleyiciler tarafından "Aşk Adası ne zaman yayınlanacak?" veya "Aşk Adası nerede yayınlanacak?" gibi sorular, arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki Aşk Adası uyarlama mı, yarışmacıları kimler, ne zaman ve nerede yayınlanacak, hangi kanalda, nerede çekiliyor, sunucusu kim? İşte Aşk Adası hakkında merak edilen detaylar...

Aşk Adası uyarlama mı, yarışmacıları kimler, ne zaman ve nerede yayınlanacak, hangi kanalda, nerede çekiliyor, sunucusu kim?

AŞK ADASI UYARLAMA MI, FORMATI NE?

Aşk Adası'nın formatı, Too Hot to Handle uyarlaması olarak belirlendi. Tanıtımda, "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence?" sorularıyla dikkat çekildi.

AŞK ADASI NEREDE YAYINLANACAK, NE ZAMAN YAYINLANACAK, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Aşk Adası'nın ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı ise merak edilen konular arasında. İlk tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından, yarışmanın başlangıç tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak programın, Gain platformu üzerinden seyirciyle buluşacağı açıklandı.

AŞK ADASI YARIŞMACILARI KİMLER?

Aşk Adası katılımcıları henüz tam olarak ortaya çıkmış olmasa da, kadın yarışmacılar arasında Rabia, Burçak ve Selena'nın yer aldığı bilinmektedir. Erkek yarışmacılar arasında ise Emirhan, Ilgın, Tuna ve Deniz'in adları geçmektedir.

Aşk Adası'nın heyecanla beklenen yarışmacıları ise henüz açıklanmadı. Seyirciler, hangi kişiliklerin bu iddialı yarışmada boy göstereceğini merakla bekliyor.

AŞK ADASI 1.BÖLÜM FRAGMAN! AŞK ADASI TANITIM!

AŞK ADASI SUNUCUSU KİM?

Aşk Adası yarışmasının sunucusu olarak Saba Tümer seçilmiştir. Saba Tümer, Türkiye'de tanınmış bir televizyon sunucusu ve yapımcısıdır. Aşk Adası'nın Türkiye versiyonunda izleyicilere rehberlik edecek ve yarışmayı yönetecek olan isim olarak görev yapmaktadır.

 Aşk Adası uyarlama mı, yarışmacıları kimler, ne zaman ve nerede yayınlanacak, hangi kanalda, nerede çekiliyor, sunucusu kim? - Resim : 2

SABA TÜMER KİMDİR?

Ünlü televizyon sunucusu Saba Tümer, İlkokulu Alsancak'taki Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra öğrenim hayatına özel İzmir Fatih Lisesi'nde devam etti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra tercihini Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden yana kullandı.

Eğitimini tamamladıktan sonra kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Tümer, ilk olarak 6 ay boyunca Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Ardından Ege TV'de altı ay boyunca görev aldı ve daha sonra NTV'de 4,5 yıl süresince günlük haberleri sundu, aynı zamanda NStyle adlı dergide yazılar yazdı.

Kariyerindeki bir dönüm noktası olarak NTV'den Show TV'ye transfer olan Saba Tümer, burada dış haberler sorumlusu olarak görev yaptı. Daha sonra SKYTURK'e geçerek Serdar Akinan ile birlikte "Ne Var Ne Yok" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Show TV'ye dönüş yaptıktan sonra Saba Tümer, Saba Tümer'le Bu Gece programını Saba Tümer'le Bu Gece adıyla sunmaya başladı.

Kariyerindeki çeşitliliği sürdüren Tümer, Okan Bayülgen'in teklifi üzerine "Haber Makinası" adlı programda yer aldı ve aynı dönemde Pakize Suda ile birlikte Star TV'de "Lütfen Bu Konuya Girmeyelim" adlı kadın programını sundu. Ardından Show TV'de Cem Özer ile "Haberiniz Var mı?" isimli sabah programını sunmaya başladı.

Saba Tümer, kariyerindeki farklı dönemleri arasında HaberTürk'te "Saba Tümer'le Bu Gece" isimli haber programının sunuculuğuna geri döndü. Bir ara Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen ile birlikte "Yok Daha Neler" isimli programı sundu, ancak daha sonra bu program yayından kaldırıldı. Daha sonra "Saba Tümer'le Bu Gece" programı CNN TÜRK'e geçti ve bir yıl sonra yeniden Show TV'ye döndü. Bu dönemde Saba Tümer, gece programını haftada bir yayına indirdi ve 12 Eylül'de "Saba Tümer'le Bugün"ü sunmaya başladı.

Televizyon kariyerinin yanı sıra Saba Tümer, 2015-2016 yıllarında TV8'de yayımlanan "Saba ile Oyuna Geldik" adlı yarışma programını sundu. Ayrıca 2018 yılında FOX'ta yayımlanan "TOLGSHOW" programına konuk olarak katıldı.

Saba Tümer aynı zamanda sinema dünyasında da kendine yer buldu. "Polis Akademisi Alaturka," "Patron Mutlu Son İstiyor," "Karakomik Filmler: Emanet" ve "Kolpaçino 4 4'lük" isimli filmlerde rol aldı

Aşk Adası uyarlama mı, yarışmacıları kimler, ne zaman ve nerede yayınlanacak, hangi kanalda, nerede çekiliyor, sunucusu kim? ile ilgili etiketler Aşk Adası
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.