Attı attırdı, Jorge Jesus Arda Güler'i böyle kutladı!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. maçında Fenerbahçe, Polonya'da Dinamo Kiev ile karşılaştı. Mücadelenin 23. dakikasında Arda Güler, temsilcimizi önce geçiren golü kaydetti. Golden sonra sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, 17 yaşındaki genç yıldız adayını işte böyle kutladı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. maçında Fenerbahçe, Polonya'da Dinamo Kiev ile karşılaştı. Mücadelenin 23. dakikasında Arda Güler, temsilcimizi önce geçiren golü kaydetti. Golden sonra sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, 17 yaşındaki genç yıldız adayını kutladı.

İŞTE O AN:

Attı attırdı, Jorge Jesus Arda Güler'i böyle kutladı!

GÖRÜNTÜ: EXXEN

Attı attırdı, Jorge Jesus Arda Güler'i böyle kutladı! ile ilgili etiketler Dinamo Kiev Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Jorge Jesus Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Kamber Türkmen gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Niğde’nin Aktaş Kasabası Belediye Başkanı Kamber Türkmen, gece yarısı patlayan su borusunu belediyedeki imkan ve personel yetersizliğinden dolayı kendisi tamir etti. Türkmen'in takdir toplayan davranışına "Partisini bilmeye gerek yok, adamlığını herkes bilsin" yorumları yapıldı.