Avcılar'da ortalığı savaş alanına çeviren cipin çalınma anı kamerada

Avcılar'da lüks cip galeriden çalındı ve ortalığı resmen savaş alanına çevirdi. O görüntüler ise böyle kaydedildi. İşte o anlar...

Avcılar'da galeriden çaldığı ciple ortalığı savaş alanına çevirerek Bakırköy'e kaçan Fas uyruklu ABD vatandaşlı Darwich Nassım'ın galeriden cipi çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Avcılar'da D-100 Karayolu yan yolda araçlara çarparak ilerleyen cip, 12 araca hasar verdi. 3 kişinin yaralandığı olayın ardından cip Bakırköy'de polis ekipleri tarafından durduruldu. Gözaltına alınan Darwich Nassım'ın galeriden cip çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, Nassım'ın, önce cipin etrafında dolaştığı, çantasını içeri koyduğu ve çalışandan anahtarı alarak bir süre içinde oturduğu görülüyor. Nassım'ın galeri çalışanının telefonla konuştuğu sırada cipi çalıştırarak iş yerinden çıktığı görülüyor. İş yeri çalışanları panik halinde sağa sola koşuşturdukları da kameraya yansıdı.

Avcılar'da ortalığı savaş alanına çeviren cipin çalınma anı kamerada ile ilgili etiketler Avcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Gülşah Durbay'dan özel hayatıyla ilgili iddialara videolu yanıt: Hepsini tek tek mahkum ettireceğim

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 36 yaşında belediye başkanı seçilen Gülşah Durbay, özel hayatına ilişkin dün ortaya atılan yazıya sert tepki gösterdi. CHP'li başkan, X hesabından paylaştığı videoda "kolon kanseri" olduğunu da açıkladı.