AVM çalışma saatleri değişti mi 2020? AVM'ler kaçta kapanacak?

AVM çalışma saatleri değişti mi 2020? Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından vatandaşlar temkinli olmaya devam ediyor. Ülke genelinde tedbirler ve önemler artırıldı. Salgının yayılmaması için okullar tatil edildi. Birçok kişi AVM çlışma saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Peki, AVM çalışma saatleri değişti mi 2020? AVM'ler kaçta kapanacak? Detaylar haberimizde...

AVM çalışma saatleri değişti mi 2020? Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Virüs'ün Türkiye'de görülmesinin ardından , vatandaşlar da kişisel bakımına, el temizliğine ve hijyene dikkat etmeye özen göstermektedir. Devlet tarafından bir takım önemler alınırken, AVM'lerde saat değişikliği olup olmayacağı merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, AVM çalışma saatleri değişti mi 2020? AVM'ler kaçta kapanacak? Detaylar haberimizde...

avm ile ilgili görsel sonucu

AVM ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ 2020?

Gelen son dakia haberine göre, Türkiye'deki alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri koronavirüs önlemleri kapsamında değiştirildi.

Alışveriş merkezlerinde 10.00-22.00 olan açılış kapanış saatleri 12.00-20.00 olacak. Çocuk oyun alanları kapatılacak, dezenfekte çalışması yapılacak.

Türkiye'de koronavirüs önlemleri kapsamında maçlar seyircisiz oynanıyor. Toplantılar, davetler, yürüyüş etkinlikleri iptal edildi. Okulların bir haftaık ara tatili öne çekilirken, 1 hafta da uzaktan eğiim uygulanacak.

AVM’LER DEZENFEKTE EDİLECEK!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş dün yaptığı açıklamada, "İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz" demişti. 

 

AVM çalışma saatleri değişti mi 2020? AVM'ler kaçta kapanacak? ile ilgili etiketler Son dakika AVM 2020 Virüs salgın çalışma saatleri değişti Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Hakan Çalhanoğlu frikikten attı, Nuri Şahin farka koştu: İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında günün maçları tamamlandı. Inter'de top koşturan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ve Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin, geceye damga vurdu.