Avrupa fatihi Galatasaray Avrupa'da ilk 20'de...

Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımları açıklandı. Galatasaray, ilk sırasında Real Madrid'in bulunduğu listenin 20. sırasında yer aldı. Fenerbahçe'nin 47. olduğu listede, bu sezon rekor puan toplayarak grup birincisi sıfatı ile son 16 turuna kalan Beşiktaş 51, Trabzonspor 113. sırada yer aldı.

UEFA, 2017 yılının son günlerinde Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımlarını açıkladı. Kulüpler bazında Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonunun 1955-2017 yılları arasındaki tüm maçlarının değerlendirmeye alındığı listede en üst sırada yer alan Türk takımı Galatasaray oldu.

24 kez katılım gösterdiği organizasyonda 163 maça çıkan; bu mücadelelerde 56 galibiyet, 40 beraberlik alıp 67 kez yenilen; attığı 207 gole karşılık kalesinde 250 gol gören Galatasaray, en başarılı takımlar listesinde 20. sırada kendine yer buldu.

Listenin ilk 10 basamağı sırasıyla; Real Madrid, Bayern Münih, Barcelona, Manchester United, Juventus, Milan, Benfica, Porto, Liverpool ve Arsenal’den oluştu.

Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımlarının tam listesini görmek için tıklayın...

kulApler

Avrupa fatihi Galatasaray Avrupa'da ilk 20'de... ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kassam Tugayları İsraillilerin olduğu binayı patlattı! İşte o anlar...

Kassam Tugayları Gazze ve Beyrut'a saldırılarına devam eden İsraillilerin olduğu Cibaliye Mülteci Kampı'nı füzeyle patlattıkları görüntüleri paylaştı.