Avrupakent GYO kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren bilgileri merak ediliyor. Peki, Avrupakent GYO kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Borsa İstanbul'un yeni oyuncusu Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasa Kurulu'nun (SPK) onayını alarak halka arz sürecine başlıyor. Şirketin halka arz detayları ve planları, yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin merakla beklediği konular arasında.Peki, Avrupakent GYO kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte ayrıntılar...

Avrupakent GYO kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

AVRUPAKENT GYO HALKA ARZ

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, SPK'dan alınan onayla büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. SPK'nın halka arz talebini onaylamasıyla birlikte, şirketin halka arz süreci resmiyet kazandı.

Şirket, toplamda 100.000.000 TL nominal değerli paylarını eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek.

AVRUPAKENT HİSSE FİYATI NE KADAR?

Halka açıklık oranı %25 olarak belirlenirken, hisse fiyatı ise 55,08 TL olarak açıklandı. Halka arz tarihleri henüz netleşmese de, Borsa İstanbul "Yıldız Pazar"da yer alacak olan şirketin talep toplama süreciyle ilgili detaylar bekleniyor.

AVRUPAKENT GYO KATILIM ENDEKSİ DURUMU NE?

Halka arza katılacak olan yatırımcılar, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde gerçekleştirilecek süreçte T1-T2 bakiyelerini kullanamayacaklar. 

AVRUPAKENT GYO KAÇ LOT VERİR?

Şirketin halka arzına 3,5 milyon kişinin katılması durumunda, 22 lot (1211 TL) hisse dağıtımı yapılması öngörülüyor. Halka arza katılım, Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşlarından mümkün olacak.

AVRUPAKENT GYO HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ!

Avrupakent GYO'nun 5.508.000.000 TL'lik halka arz büyüklüğü, Borsa İstanbul tarihindeki en büyük ikinci halka arz olma unvanını kazandığı ifade ediliyor. Şirket, TAB Gıda'nın ardından Türkiye'nin en büyük ikinci halka arzını gerçekleştirecek.

Avrupakent GYO kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.