Avrupa'nın gözü kulağı Yusuf Demir'de! İtalya ve Almanya'dan dev talipler...

Galatasaray'ın genç oyuncusu Yusuf Demir, kısa süre içinde Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girmeyi başardı. 19 yaşındaki futbolcunun İtalyan ve Alman kulüplerinin takibinde olduğu öğrenildi. İşte detaylar....

Galatasaray'ın genç yıldız adayı Yusuf Demir, sarı-kırmızılılara henüz yeni transfer olmasına karşın Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarında bulunmaya devam ediyor.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'ın 6 milyon euro ödeyerek önemli bir yatırım yaptığı Yusuf Demir için İtalyan kulüpleri şimdiden takibe geçti.

SERIE A EKİPLERİNDEN YAKIN MARKAJ

Özellikle Sampdoria'nın sezon başında Galatasaray'dan önce transfer etmek istediği Yusuf Demir için halen ilgisinin olduğu belirtilirken, Torino ve Sassuolo'nun da Yusuf'u takip ettiği ifade edildi.

ALMAN KULÜPLERİ DE TAKİBE ALDI

İtalyan kulüplerinin dışında Almanya'dan da bazı kulüplerin ilgisini çeken Yusuf Demir'in, özellikle Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in takip listesinde olduğu belirtildi. Alman kulüplerinin özellikle Yusuf'un Galatasaray'daki performansına göre hareket edeceği yazıldı.

Bu sezon Galatasaray forması ile 3 resmi maçta forma giyen Yusuf Demir, henüz gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Avrupa'nın gözü kulağı Yusuf Demir'de! İtalya ve Almanya'dan dev talipler... ile ilgili etiketler Galatasaray Yusuf Demir Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.