Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu ne? Ayazın Sonu Güneş dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var?

Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu’nun günlük dizisi ‘Ayazın Sonu Güneş’ başladı. Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelecek projenin oyuncularından ilk açıklama geldi.

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Ayazın Sonu Güneş’, ekran yolculuğuna başlıyor. Birand Tunca’nın Ayaz, Hira Koyuncuoğlu’nun Güneş karakterine hayat verdiği günlük dizide, iki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen ve değişen hayatları seyirciyle buluşacak.

Proje, bugünden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Yayınlanan tanıtım filmleriyle olduğu kadar kadrosuyla da izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran yapımın oyuncuları yeni projeleriyle ilgili samimi açıklamalara imza attı.

Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu ne? Ayazın Sonu Güneş dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var?

‘Yolculuğunu merak ediyorum’

Sema Öztürk, “Canlandırdığım Aynur, annesi tarafından hiçe sayılmış, küçük yaşta sokağa atılmış, travmatik geçmişi olan bir kadın. Bu yüzden de öfkeli ve hırslı… Hiç kimseye acımıyor, önceliği kendisi... Sonrasında bir fırsat yakalıyor, olanların ve olacakların önüne geçemiyor. Aynur’un yolculuğunu çok merak ediyorum” şeklinde konuştu.

"Sürprizlerle karşılaşacaklar’

Zeki ve tehlikeli bir avukat olan Ufuk karakterine hayat veren Mert Yavuzcan, “İzleyicilerimizi heyecan dolu ve sürükleyici bir serüven bekliyor. Dizimizde aşk, entrika, dostluk ve ihanet gibi pek çok farklı temayı bir arada bulacaksınız. Her bölümde farklı sürprizlerle karşılaşacak, olayların nasıl gelişeceğini merakla bekleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

‘Arkası yarın tadında kaliteli’

Erdal’i oynayacak Suat Sungur, “İzleyiciler günlük, arkası yarın tadında kaliteli ve iyi emek verilmiş bir diziyi izlemeye hazır olsunlar. Biz çalışırken çok keyif aldık. Onların da seyrederken aynı keyfi alacaklarına eminim” dedi.

‘Benim için bir ilk’

Gülden’le izleyici karşısına çıkacak Gökçe Yanardağ, “Heyecanlıyım, açıkçası günlük dizi benim için bir ilk. İzleyici açısından bakarsak merak ettikleri bölüm için bir hafta beklemek zorunda kalmayacakları, eski dizilerin uzunluğunda bir günlük diziyiz” diye konuştu.

‘Çatışmanın hayata yansımasını izleyeceğiz’

Koyuncuoğlu, “İlişkilerin, kadın ve erkek dinamiklerinin, hırsın ve mücadelenin iç içe geçtiği, herkesin kendi savaşında bir amaç uğruna yok edip yarattığı, sevginin çözdüğü ya da hayata yenik düştüğü birçok çatışmanın hayata yansımasını izleyeceğiz” diye konuştu.

‘Merak ettiğimiz hikâyelerimiz olacak’

Tunca, “Hayata baktığımızda bazı olaylar vardır ‘Bu kadarda olur mu?’ diyeceğimiz. İlişkiler, intikam hırsları ve imkansız aşklar. İnsanların amaçları uğruna neler yapabileceklerini izleyeceğiz. Heyecanlı, sonunu merak ettiğimiz hikâyelerimiz olacak” dedi.

 

Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu ne? Ayazın Sonu Güneş dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler dizi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.