Aylarca yoğun bakımda kalmıştı! Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi

Aylarca yoğun bakımda kalan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, İnanır’ın sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ve yakında taburcu olacağını açıkladı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz aylarda, Beykoz'da ki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi.

Aylarca yoğun bakımda kalmıştı! Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi

Uzun bir süre yoğun bakımda kalan İnanır, daha sonra normal odaya alınmıştı. Ancak, temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle Koç Üniversitesi Hastanesi'nde yeniden tedavi altına alındı.

YAKINDA TABURCU OLACAK

Hürriyet'in haberine göre, 75 yaşındaki sanatçının tedavi süreci hakkında sevindirici haberi hayat arkadaşı Jülide Kural paylaştı. Kural, İnanır’ın sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ve yakında taburcu olacağını duyurdu.

İnanır'ı tedavi sürecince bir süre olsun yanlız bırakmayan hayat arkadaşı Julide Kural, “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkmayı planlıyoruz. Ancak fizik tedavi süreci devam edecek. Yaşamla bağları oldukça güçlü; memleket meselelerine kaygıyla ama umutla yaklaşmayı sürdürüyor. Eskiye oranla daha az kızsa da, o güzel gülümsemesini bizden esirgemiyor neyse ki! Sinemayı çok özlüyor, bu çok açık” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kadir İnanır, 24 Mart’ta evinde beyin damarına pıhtı atması sonucu acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Tedavisi iyiye giden sanatçı 4 ay süren yoğun bakım sürecinin ardından önce normal odaya alınıp, ardından taburcu edilmişti. Ancak temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle bu kez Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

 

Aylarca yoğun bakımda kalmıştı! Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi ile ilgili etiketler Kadir İnanır Beykoz Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Aniden alev alınca... Hindistan'da havai fişek dükkanında saldırı gibi görüntüler!

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor. Hindistan Haydarabad'da bir havai fişek dükkanındaki patlamalar çok ilginç görüntüler oluşturdu.