Azerbaycanlı spikerin Mert Günok'un topu kurtarışı ile ilgili yorumu gündem oldu! "İlahi Müdahale"

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Mücadelenin son saniyelerine girilirken Avusturya ceza sahası içinde çok net bir gol şansı yakaladı. Top tam ağlara gidecekken müthiş bir kurtarışla gole izin vermeyen Mert Günok, gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Azerbaycanlı spikerin Mert Günok ile ilgili ''İlahi müdahale'' yorumu dikkat çekti.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. A Milli Takımı'na zaferi getiren iki golü Merih Demiral attı. Mert Günok'un maçın son saniyelerindeki performansı da dikkat çekti.

AZERBAYCANLI SPİKER: İLAHİ MÜDAHALE

Mücadelenin son saniyelerine girilirken Avusturya ceza sahası içinde çok net bir gol şansı yakaladı. Top tam ağlara gidecekken müthiş bir kurtarışla gole izin vermeyen Mert Günok, gecenin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Azerbaycanlı spikerin Mert Günok ile ilgili ''İlahi müdahale'' yorumu dikkat çekti.

Azerbaycanlı spikerin Mert Günok'un topu kurtarışı ile ilgili yorumu gündem oldu! "İlahi Müdahale"

Azerbaycanlı spikerin Mert Günok'un topu kurtarışı ile ilgili yorumu gündem oldu! "İlahi Müdahale" ile ilgili etiketler A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.