Azerin Bozkurt yaptı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süre alkışladı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 15 Temmuz programında sahne alan Azerbaycanlı şarkıcı Azerin, "Çırpınırdın Karadeniz" şarkısını bozkurt işareti yaparak bitirdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanlar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile milletin sokaklara inerek askeri ve polisi ile birlikte, darbecileri alaşağı etmesinin 8. yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle anıldı.

Azerin Bozkurt yaptı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süre alkışladı!

AZERIN'DEN BOZKURT SELAMI

Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 15 Temmuz Anma Töreni’nde Çırpınırdın Karadeniz’i seslendirdi.

Büyük beğeni toplayan sanatçı Azerin, şarkısını bozkurt işareti ile bitirdi.

Azerin, milli futbolcu Merih Demiral'ın Avrupa Şampiyonası'nda ceza almasına neden olan bozkurt selamını yaparak milli duyguların önemi bir kez daha gösterdi

Büyük beğeni toplayan Azerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uzun süre alkışlandı.

Azerin Bozkurt yaptı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süre alkışladı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Bozkurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.