Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti. Aziz Yıldırım'ın Serhat Akın ziyaretinde eski yönetici Mahmut Uslu da yer aldı.

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Mahmut Uslu, geçtiğimiz günlerde yayın çıkışı silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan yorumcu Serhat Akın, son yayınlarında Ali Koç ve çevresi tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti. Perşembe günü yaptığı yayın sonrası kanaldan çıkarken silahlı kişiler tarafından ayağından vurulan Serhat Akın, acil olarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Serhat Akın'ı vuran ve yardım eden kişiler ivedilikle yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Serhat Akın Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Dikkatsizliği pahalıya mal oldu! Telefona bakan kadın sürücü 1948 model Jaguar'a çarptı!

İtalya'da telefonla konuşan ve yola dikkat etmeyen bir kadın, 1948 model Jaguar XK120'ye çarptı. Büyük hasar alan klasik arabanın değeri yaklaşık olarak 7 milyon 500 TL.