Azra Kohen'in skandal Filistin sözlerine tepki yağıyor! "İçerikleri EBA'dan silinsin" çağrıları...

İsrail soykırımını destekleyen yazar Azra Kohen, yeni bir video yayınladı. Siyonist ve soykırım seviciliğini bir üst boyuta taşıyan Kohen, "Video çekebilmek için çocuklar istismar ediliyor" dedi. Kohen'in skandal videosuna tepkiler çığ gibi büyürken Kitapyurdu, Kohen'in kitaplarını satıştan kaldırdı. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın sistemi olan EBA'dan Kohen'in içeriklerinin silinmesi çağrısı yaptı.

Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in yeğeni sahte psikolog Azra Kohen, İsrail soykırımını destekleyen skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. 

Kohen, geçtiğimiz gün "Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum." diyerek çocuk katili İsrail'i değil, Filistinli anne babaları suçlamıştı. 

Bunun üzerine yayınladığı videoda daha fazla skandala imza atarak siyonist ve soykırım seviciliğini bir üst boyuta taşıdı. Çocukların, içerik çekmek için Filistinliler tarafından kurban edildiği yalanını söyleyen Kohen, "Video çekebilmek için çocuklar istismar ediliyor" dedi. Siyonistsever Kohen, "Biz paylaşalım diye çocuklar öldürülüyor" açıklamasını yaptı.

 

SOSYAL MEDYADA 'SINIR DIŞI EDİLSİN' ÇAĞRILARI 

Kohen'in paylaşımları sosyal medyada infiale neden olurken tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda vatandaş çifte vatandaş olan Türkiye'deki siyonistlerin pasaport bilgilerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı. Kohen'in sınır dışı edilmesi gerektiğini (deport) belirten vatandaşlar İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek çağrıda bulundu.

SuperHaber yayıncısı Ceyhun Bozkurt da Kohen'in skandal sözlerine tepki göstererek, "Karşılarında Amerikan faşizmini arkasına alan Nazi ruhlu, soykırımcı Hitler tohumu bir zihniyet varken, insanların video çekerek, yaşadıkları soykırımı, vahşeti dünyaya, insanlığına duyurmaktan başka çaresi yok. Ellerindeki tek silahları o videolar. Katil sürüsü İsrail terör örgütünü ancak bu şekilde insanlığa anlatıyorlar. Sadece insanlıktan çıkmış katil/vampir sürüsü video çekilmesinden rahatsız olur. Biz de sizin bu videonuzdan rahatsız oluyoruz. Haberiniz olsun." dedi. 

İÇERİKLERİ EBA'DA HALA DURUYOR

Katil İsrail'e arka çıkan söylemlerde bulunan Kohen'i sert sözlerle eleştiren Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan,  "EBA sayfalarında Siyonist Azra Kohen'in içerikleri duruyor hala. İnanılmaz bir yavaşlık. Silin şu içerikleri yahu." diyerek çağrı yaptı. 

 

 

AZRA KOHEN'İN KİTAPLARINI BASAN EVEREST YAYINLARI'NA TEPKİ

Vicdan sahibi insanlar, iletişim ve ekonomi üzerine eğitim alıp, kendisini psikolog olarak lanse eden tartışmalı yazar Azra Kohen'in kitaplarını basan Everest Yayınları'na da tepki gösterdi.

İNSTAGRAM GÖNDERİLERİNİ YORUMA KAPATTILAR

Yayınevi, gelen tepkilerin ardından Instagram hesabındaki gönderilerini yorumlara kapattı.

Yayınevi, son beş gönderisini yoruma kapatsa da onlarca vatandaş yorum yapabildikleri ilk içeriğin altına yorum yaparak hem Azra Kohen'e tepki gösterdi hem de Everest'in derhal Kohen ile iş birliğini bitirmesi ve kitaplarını toplatması çağrısında bulundu.

Azra Kohen'in skandal Filistin sözlerine tepki yağıyor! "İçerikleri EBA'dan silinsin" çağrıları... - Resim : 2

KİTAPYURDU, KOHEN'İN KİTAPLARINI SATIŞTAN KALDIRDI

Sosyal medyada sözde yazara tepkiler çığ gibi büyürken popüler online kitap alışveriş plaformu 'Kitapyurdu' Kohen’in kitaplarını satıştan kaldırma kararı aldı. Vatandaşlar Kitapyurdu'na bu duyarlı hamlesi için teşekkür mesajları yolladı.

Azra Kohen'in skandal Filistin sözlerine tepki yağıyor! "İçerikleri EBA'dan silinsin" çağrıları... - Resim : 3

Azra Kohen'in skandal Filistin sözlerine tepki yağıyor! "İçerikleri EBA'dan silinsin" çağrıları... ile ilgili etiketler Azra Kohen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Aniden alev alınca... Hindistan'da havai fişek dükkanında saldırı gibi görüntüler!

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor. Hindistan Haydarabad'da bir havai fişek dükkanındaki patlamalar çok ilginç görüntüler oluşturdu.