Bafra’da halk ayakta! Yeraltı canavarı iddiası... Silahlı nöbet tutuyorlar!

Samsun Bafra, yılana benzeyen ve devasa boyutları olan bilinmeyen bir yaratık görüldüğü iddiaları ile çalkalanıyor. Şeyhulaş Mahallesi sakinleri sürekli yeraltından gittiğini ve ağaçları salladığını iddia ettikleri yeraltı canavarı için silahlı nöbet tutuyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Karadeniz’in en büyük ili Samsun’un yine en gelişmiş ilçesi olan Bafra korkulu günler geçiriyor.

BAFRA’DA GÖRÜLEN SÜRÜNGEN DEV BİR YILAN MI BİLİNMİYOR!

Bafra ilçesine bağlı Şeyhulaş Mahallesi'nde yerin altında canavar olduğu iddiası ile ilgili söylentiler iddialar ve ardından yapılan haberler konuşuluyor.

Bafra Şeyhulaş mahallesi sakinlerinin yeraltında canavar gördüklerine dair bafra55.net haber sitesinin yaptığı görgü tanıklarına dayalı video haber, hem Samsun'un hem de sosyal medyanın gündemi oldu. bafra55. net haber sitesinin haberine göre Bafra ilçesi Şeyhulaş mahallesinde yeraltında canavar olduğunu söyleyen mahalle sakinleri yaşadıklarını anlattı. Şeyhulaş mahallesi sakinleri, tüfek ellerinde nöbet beklediklerini söylerken,olayla ilgili yapılan yorumlarda, kimi vatandaş yılan dedi, kimi yeraltı canavarı, kimi de uzaylı.

BAFRA’DA YERALTI CANAVARI GÖRÜLDÜ İDDİASI SİLAHLI NÖBET TUTTURUYOR

Bafra’da canavarı gördüğünü iddia eden bir kadın,”Bana kimse onu yılan dedirttiremez.Görüntüsü evet yılana benziyor ama yılan değil.Yılan görünümlü,sanki yılandan daha bambaşka.Evrim geçirmiş gibi.Ben böyle bir yılan görmedin.Bütün mahalle eş dost,tüfek elinde nöbet bekliyor.”dedi.Yine Bir diğer gördü tanıkları iki kadın ise;”Bu canavarın girdiği yerden köylüler girişler ve bir süre gitmişler.Bu canavarın ne olduğunu düşünün artık.” ve “Ben bunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum.Bu kadar basit yani.Başka bir şey istemiyoruz yani.” dedi.Aynı mahallede yaşayan bir başka kadın de,”Yeraltı canavarı.Sürekli yeraltından gidiyor.Ağaçlarım altından geçtiği zaman,biri ağacı sallıyor gibi sallanıyor.Oynuyor yani.Bu normal değil,afet.”şeklinde konuştu.Aynı mahalle de yaşayan erkek bir tanık da,”Yani yeni doğmuş bir buzağı ya da köyün ya da köpeği,ağzını açtığ anda çok kolay yutabilir.”iddiasında bulundu.


BAFRA HALKI CANAVAR İDDİALARI İÇİN DETAYLI ARAŞTIRMA YAPILMASINI İSTİYOR

Öte yandan,Bafra’da yaşayan büyük küçük herkesin konuştuğu ve büyük merak konusu olan,sürüngen bir canavar iddiası hala çözülemedi.

Başta Samsunlular olmak üzere,Bafra halkı canavar iddialarının biran önde sonuçlanması için,ilgililerin bölgede detaylı araştırma yapmasını istiyor.

Bafra halkı,kendilerinin dışında,çocuklarının korkudan gece uyuyamadıklarını ifade ederek,bazı aileleri Bafra’dan başka yerlerde bulunan akrabalarının yanına gittiklerini belirtiyorlar.


SOSYAL MEDYA BAFRA CANAVARI İDDİALARI İLE ÇALKALANIYOR

Bu arada Bafra’da ortaya çıktığı ve bazı köylülerin gördüğü iddia edilen canavar ile ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda paylaşımlar olduğu görüştü.

Özellikle canavar iddiası üzerine,fotoğraf çekilmemesini eleştiren sosyal medya kullanıcıları,Bafra’da ki görülenin semender olabileceğini ifade ediyor.İşte o paylaşımlar.

-Bu gerçek mi çok ürkütücü ya.Semender olabilir mi?

-Komodo Ejderini tarif ediyorlar.Gece büyük görünmüş olabilir.

-Samsunluyum... Tekkeköy ilçesinde birçok kişi aslan gördüğünü yetkililere bildirdi.
Olay gerçek .

-Yeraltı canavarı dedi orda bittim ben.acaba beraber yeraltı canavarlarını mı izleyip etkisinde kaldılar.

-Kovit nedeniyle sirkler bakamadiklari hayvanları serbest bıraktı...

-Olayları abartma seviyeleri.Yeraltı canavarı.

-Telefonunuz yok mu ? Bir tane foto bile cekemediniz mi?

-Yeraltı canavarı diyor.90 lı senelerdeki o filmi çok izlemiş.

-Menzelet barajı yapilirkende benzer laflar çıktı hatta görenler boynuzları ve ayakları olan devasa yılan gördüklerine yeminler ettiler.


-Teknolojisi den habersiz mi bunlar video fotoğraf çeksene kardeşim

-Yaw her yer kamera.. kurun 2.3 kamera yada fotokapan.bu çok maliyetli çok zor imkansız değil ki. Sonra bakarsın tanka tüfeğe

-İnsandır o insan.Hayvan o kadar korkunç olamaz.

-Toplu histeri işte mutlaka bir yılan var ama öyle uçlarda şeyleri arayıp korkuyorlar ki. İdare şu yılanı yakalasin bu insanlar da bu ruh halinden kurtulsun.

-Daha neler görecegiz.
MRNA teknolojisi..
Grapen'i anlatırken videosu vardı teknoloji bakanı Varant'ın. :Vücutdaki nöron hücrelerine baglanabilen akıllı cihazlar'diye grapen oksitden bahsetti yüz yılın buluşu diye..
MRNA aşılarıyla hologram dahi gösterirler millete.

-Herkes görüyor abi telefon yokmu kimseye biriniz çeksenize tarif edeceğinize.

Bafra’da halk ayakta! Yeraltı canavarı iddiası... Silahlı nöbet tutuyorlar! ile ilgili etiketler Samsun Bafra
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.