Bahadır Kimya kaç lot verir? Bahadır Kimya halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Bahadır Kimya, halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, Bahadır Kimya halka arz' veya 'Bahadır Kimya halka kaç lot' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Bahadır Kimya kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Bahadır Kimya halka arz detayları haberimizde...

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Bahadır Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz süreci için geri sayım başladı. Yatırımcılar, Bahadır Kimya'nın talep toplama tarihleri, halka arz fiyatı, lot dağıtım sayıları, dağıtım şekli ve katılım endeksine uygun olup olmadığına dair bilgileri merakla bekliyor. Halka arz büyüklüğü 816 milyon TL olarak belirlenen şirket, toplamda 16.000.000 lot dağıtacak. Peki, Bahadır Kimya kaç lot verir? Bahadır Kimya halka arz ne zaman? Bahadır Kimya hisse fiyatı ne kadar? Bahadır Kimya toplama işlemleri ne zaman bitecek? Bahadır Kimya hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Bahadır Kimya halka arz detayları...

Bahadır Kimya kaç lot verir? Bahadır Kimya halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

BAHADIR KİMYA HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK'dan onayının ardından Bahadır Kimya'nın henüz halka arz tarihi belli olmadı.

BAHADIR KİMYA TOPLAMDA KAÇ LOT DAĞITACAK?

SPK'dan onay alan Bahadır Kimya, halka arz kapsamında 16.000.000 lot dağıtımı gerçekleştirecek. Halka açıklık oranı ise yüzde 29,09 olarak açıklandı.

BAHADIR KİMYA HİSSE FİYATI NE KADAR?

Bahadır Kimya'nın halka arzında paylar 51,00 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. Firmanın halka arz büyüklüğü 816 milyon TL olarak açıklanırken, halka açıklık oranı yüzde 29,09 olarak belirlendi.

BAHADIR KİMYA HİSSE KODU NE?

Bahadır Kimya'nın borsa sembolü "BHDR" olarak belirlendi.

BAHADIR KİMYA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Bahadır Kimya'nın katılım endeksine uygun olup olmadığı, onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından belli olacak. Bu detay, özellikle faizsiz yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

BAHADIR KİMYA KAÇ LOT VERİR?

ahadır Kimya, halka arz sürecinde toplamda 16 milyon adet lot dağıtımı gerçekleştirecek. Dağıtılacak pay miktarına ilişkin detaylar ise ilerleyen aşamalarda belirlenip kamuoyuyla paylaşılacak.

BAHADIR KİMYA HAKKINDA

Şirket, halka arzdan elde edeceği geliri hammadde tedariki ve işletme sermayesi olarak kullanmayı planlıyor. Gelirin yüzde 70-80'i hammadde tedariki, yüzde 20-30'u ise işletme sermayesi için ayrılacak.

1974 yılında Ankara'da otomotiv sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulan Bahadır Kimya, 1997 yılında otomotiv servisçiliğine başlamış ve 2001 yılında madeni yağ ve antifriz üretimine geçmiştir. Şirket, İç Anadolu Lastik Distribütörlüğü'nü 2003 yılında alarak otomotiv sektöründe önemli bir konuma gelmiştir. Qluk markası ile distribütörlük anlaşmaları yapan Bahadır Kimya, 2009 yılında aerosol sprey üretimine de başlamıştır.

2013 yılında Kırıkkale OSB'de yeni bir fabrika yatırımına başlayan şirket, artan müşteri taleplerine yanıt vermek üzere bu fabrikayı 2013 yılında faaliyete geçirmiştir. Bahadır Kimya, 2017 yılında yeni fabrikasında üretim kapasitesini artırarak ihracata da başlamıştır.

Bahadır Kimya kaç lot verir? Bahadır Kimya halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.