Bahar dizisinde şok eden ayrılık! O isim diziye veda etti...

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'da sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Yeni sezonda kadroya dahil olan başarılı oyuncu Büşra Pekin, canlandırdığı Başhekim Süreyya Biçer karakteriyle diziye veda ediyor.

Demet Evgar'ın etkileyici performansıyla dikkat çeken Bahar, tıp hayallerini geride bırakarak ailesine adayan bir kadının, beklenmedik bir hastalıkla sınanışını ve dönüşümünü konu alıyor. Dizide, Bahar'ın yanı sıra Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimler de yer alıyor.

BAŞHEKİM SÜREYYA KARAKTERİ İLE KADROYA DAHİL OLMUŞTU

Büşra Pekin'in diziye katılımıyla birlikte kadro daha da güçlenmiş ve Başhekim Süreyya Biçer karakteri, izleyiciler tarafından merakla takip edilmişti. Ancak, alınan bilgilere göre oyuncu, önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümle birlikte diziden ayrılacak. Pekin'in ayrılış nedeni henüz resmi olarak açıklanmasa da, diziye yeni bir soluk getireceği düşünülen bu gelişme, izleyicileri şaşırttı.

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

MF Yapım imzası taşıyan Bahar'ın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryo ise Ayça Üzüm'e ait. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinmesi dikkat çekiyor.

BAHAR HANGİ KANALDA SAAT  KAÇTA?

Bahar dizisi Show TV ekranlarında her salı saat 20.00'de yayınlanıyor.

VEDASI KESİNLEŞTİ Mİ?

Büşra Pekin'in ayrılığıyla birlikte Bahar'da yeni bir dönem başlarken, izleyiciler merakla gelişmeleri takip ediyor. Peki, Başhekim Süreyya Biçer'in ayrılışı dizinin gidişatını nasıl etkileyecek? Cevaplarını önümüzdeki bölümlerde bulacağız.

Bahar dizisinde şok eden ayrılık! O isim diziye veda etti...

BAHAR'IN SÜREYYA HEKİMİ BÜŞRA PEKİN KİMDİR?

Doğum Tarihi ve Yeri: 30 Haziran 1982, Suudi Arabistan

Eğitimi: Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu.

Kariyeri: Oyunculuk hayatına tiyatroyla başlayan Pekin, kısa sürede televizyon ve sinema projelerinde yer almaya başladı. Özellikle BKM Mutfak ekibiyle yaptığı çalışmalarla geniş kitlelere ulaştı. "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programındaki farklı tiplemeleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Bilinen Rolleri: "Kutsal Damacana", "Neşeli Hayat", "Hadi İnşallah", "İtirazım Var" gibi filmlerdeki rolleriyle sinemaseverlerin hafızalarına kazındı. Televizyonda ise "En Son Babalar Duyar", "Bir Demet Tiyatro" gibi yapımlarda yer aldı.

Büşra Pekin Neden Bu Kadar Popüler?

Çeşitli Roller: Komedi, dram ve aksiyon gibi farklı türlerde başarılı performanslar sergileyen Pekin, geniş bir oyunculuk yelpazesine sahip. Sahnedeki enerjisi ve doğal oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada aktif olması ve takipçileriyle etkileşimi, popülaritesini artırıyor.

 

Bahar dizisinde şok eden ayrılık! O isim diziye veda etti... ile ilgili etiketler Bahar dizisi Büşra Pekin Demet Evgar
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.