Bahar Süreyya'yı hastaneden gönderdi! Sıra Rengin'de...

Bahar soluksuz bir bölümle izleyici ile buluştu. Her cephede savaşan Bahar hem iş hem de özel yaşamında her şeyi yoluna koymaya çalışıyor. Peki sevilen dizi Bahar'da bu akşam neler yaşandı? Bahar ve Evren arasında neler yaşandı? Süreyya yenilgiyi kabul edebilecek mi?

Bahar dizisi son bölümde Bahar vazgeçtiği herşeyi geri almak için harekete geçiyor. Bahar Süreyya'nın sebep olduğu sarmal nedeniyle herşeyden vazgeçmişken küllerinden yeniden doğuyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hastaneye bomba gibi düşen genç hastanın kimliği asistanlar ve doktorlar arasında meraka yol açar. Efsun ise bu karışıklıktan faydalanıp Seren ve Aziz Uras'ın kafasını karıştırmakla meşguldür. İşini, evini ve Evren'i kaybeden Bahar, küllerinden yeniden doğmaya kararlıdır. Ama finalde restine karşılık eski elşinden kızının velayetini almak istediğini öğrenir. Evi vermeyeceğini söyleyen Bahar'ın canını yakmakta geri durmayan Timur Bahar'ı bu kez kızı ile vurmaya çalışır. Ama bu durum Rengin'in de tepkisini çeker.

Bahar Süreyya'yı hastaneden gönderdi! Sıra Rengin'de... ile ilgili etiketler Bahar dizisi Demet Evgar Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.