Bahçeli, listeyi kameraya göstererek duyurdu: 154 kişiyle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız!

Devlet Bahçeli, MHP'nin Sinan Ateş davası için mahkemeye verdiği 154 isimle ilgili açıklama yaptı.  Bahçeli "Bazı çevreler MHP'ye suçlamalarda bulundu. Bu dosyalar elimizdedir. O 154 kişinin hangi gün, hangi saatte, kimlerle ne konuştukları elimizdedir. Bu kişilerle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi. 

MHP genel merkezinde sürpriz bir basın toplantısı düzenleyen Devlet Bahçeli, MHP'nin Sinan Ateş davası için mahkemeye verdiği 154 isimle ilgili açıklama yaptı. 

Elindeki listeyi kameralara gösteren Bahçeli "Bazı çevreler MHP'ye suçlamalarda bulundu. Bu dosyalar elimizdedir. O 154 kişinin hangi gün, hangi saatte, kimlerle ne konuştukları elimizdedir. Bu kişilerle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi. 

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP lideri Bahçeli, MHP'nin Sinan Ateş davası için mahkemeye verdiği 154 isimle ilgili şunları kaydetti;

"Bazı çevreler MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. MHP olarak basın mensupları olan değerli kardeşlerime bu gerçeği hatırlatmak istiyorum.

Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz. Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz. Ama yakın takip altındayız. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl, kimlerle konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır.

"HUKUK ZEMİNİNDE MUTLAKA HESAPLAŞACAĞIZ"

Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikli olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar, saldırıyorlar. Olayları saptırıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar.

"BİZİM HEDEFİMİZ ADALETTİR"

Sizler cevap verdiğiniz taktirde, 'bizi hedef gösteriyor' diyorlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir."

Bahçeli, listeyi kameraya göstererek duyurdu: 154 kişiyle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP Sinan Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.