Bakan Albayrak ile Erdoğan'ın torunu bilek güreşi yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Gençlik Festivali'ne katıldı. Yenikapı'da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 2 Mayıs'ta başlayan ve yarın sona erecek İstanbul Gençlik Festivali'nde; Bakan Albayrak ve oğlu Ahmet Akif Albayrak bilek güreşi yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Gençlik Festivali'ne katıldı. Yenikapı'da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 2 Mayıs'ta başlayan ve yarın sona erecek İstanbul Gençlik Festivali'ne; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, oğlu Ahmet Akif Albayrak, İstanbul Gençlik Festivali Danışma Kurulu Başkanı Bilal Erdoğan ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Bakan Albayrak ile Erdoğan'ın torunu bilek güreşi yaptı!

BİLEK GÜREŞİ YAPTILAR

Bakan Albayrak, oğlu Ahmet Akif ile fuar alanlarında çeşitli etkinliklere katıldı. Bisiklet pedalı çevirerek elektrik enerjisi elde etmek için kıyasıya yarışan Bakan Berat Albayrak ve oğlu Ahmet Akif'in bilek güreşi, renkli anlara sahne oldu.

Bakan Albayrak ile Erdoğan'ın torunu bilek güreşi yaptı! - Resim : 2

Bakan Albayrak ile Erdoğan'ın torunu bilek güreşi yaptı! ile ilgili etiketler Berat Albayrak ahmet akif albayrak bilek güreşi gençlik festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.