Bakan Fidan'dan Suriye ile normalleşme süreci açıklaması! ''Çağrımız önemli, karşılık bulmasını tavsiye ediyoruz''

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ağırladığı Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Suriye ile normalleşme süreci ile ilgili sorulara yanıt veren Fidan, ''Cumhurbaşkanımız en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Çağrımız önemli, karşılık bulmasını tavsiye ediyoruz.'' dedi.

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ağırladığı Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye ile normalleşme süreci ile ilgili sorulara yanıt verdi. Fidan, "Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon barış ile ilgili bir vizyon. Suriye uzun zamandır kanayan bir yara. Diyalog kapılarını açık tutmak istiyoruz. Zamanın ruhu bizi barış aramaya zorluyor. Cumhurbaşkanımız en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Çağrımız önemli, karşılık bulmasını tavsiye ediyoruz. Suriye muhalifleriyle ilgili de durduğumuz yer değişmedi. Bu kardeşlerimiz şu anda kontrol ettikleri bölgelerde Türkiye'ye daha fazla mültecinin gelmesini engelliyor" ifadelerini kullandı

Bakan Fidan'dan Suriye ile normalleşme süreci açıklaması! ''Çağrımız önemli, karşılık bulmasını tavsiye ediyoruz'' ile ilgili etiketler Hakan Fidan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.