Bakan Murat Kurum'dan ilk paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Murat Kurum atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Bakan Kurum, sosyal medyadan yaptığı ilk paylaşımında Türkiye Yüzyılı vurgusunda bulunarak "Başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Murat Kurum atandı.

Konuya ilişkin atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, sağlık sorunları nedeniyle görevden affını isteyen ve talebi kabul edilen Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Murat Kurum getirildi.


BAKAN KURUM: 81 İLİN HER KÖŞESİNE KOŞMAYA DEVAM

Bakan Kurum göreve getirildikten sonra sosyal medya üzerinden yaptığı ilk paylaşımında Başkan Erdoğan'a teşekkür ederek 81 ilin her köşesine kpşmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Bakan Kurum "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleriyle yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bizi bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır. Bayrağı devralacağımız Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız gibi biz de başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Rabbim üstlendiğimiz bu kutlu görevde bizi aziz milletimize mahcup etmesin." açıklamasında bulundu.

 

Bakan Murat Kurum'dan ilk paylaşım ile ilgili etiketler