Bakan Yerlikaya'dan canlı yayında Narin açıklaması!

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması sürüyor. Bakan Yerlikaya'dan konu ile ilgili açıklama geldi.

A Haber canlı yayınına katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Narin Güran soruşturması ile ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye'yi derinden sarsan olay ile ilgili A Haber canlı yayınında açıklama yapan Yerlikaya 'açıklığa kavuşacağını düşünüyorum' dedi.

İşte Bakan Yerlikaya'nın açıklamasından öne çıkanlar... 

"Millet olarak şok büyük üzüntü duyduk. Kızımızın mekanı cennet olsun. Tekrarının olmaması için dua ediyoruz. Bu olay pek çok saman diliminde anlatılacaktır. Toplum olarak almamız gereken pek çok dersler var. Çok büyük gayret var.

Sürecin geldiği nokta çok fazla zaman geçmeden bu noktanın açıklığa kavuşacağını düşünüyorum.

Medya da üzerine düşen sorumluluğu ziyadesiyle yaptı.

Yetkili ağızdan söylenen her söz masaya yatırılıyor. süreci adalet bakanlığımız paylaşıyor. Üzerine düşen vazifeyi yaptı. Fazla bir vakit geçmeden bu iş açıklığa kavuşturulacak.

Tarifi imkansız bir acı var çok büyük bir dram. Çok güzel yüzü olan pırıl pırıl olan geleceğe ümitle bakan nesillerin videolarını izlediğimiz zaman sonunun böyle olmaması gerektiğini nasıl bunu yapanı düşündükçe utanıyorum.

Bunu gören duyan hisseden bir baba olarak üzüntü duyuyorum."

Bakan Yerlikaya'dan canlı yayında Narin açıklaması! ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Narin Güran
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.