Bakan Yusuf Tekin'den kendisine önce hakaret edip sonra özür dileyen öğretmene cevap

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medyada kendisine hakaret eden bir öğretmenin sonradan özür dilemesi üzerine büyüklük göstererek "Hepimiz insanız olur öyle şeyler" cevabı verdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medyadan kendisine hakaret eden bir öğretmene verdiği cevapla gündem oldu.

İsmi ve nerede görev yaptığı bilinmeyen bir öğretmen paylaşımında "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye... Ben öğretmenim.. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar..." şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

BİR ANLIK GAFLETLE

Öğretmenin "anırsın" ifadesi tepki çekerken paylaşım Bakan Tekin'in önüne geldi. Aynı öğretmen bu kez "Değerli bakanım Yusuf Tekin :(  Bir anlık gafletle paylaştığım ve sonrasında çok pişman olduğum haddimi çok aşan bu twit nedeniyle çok pişman ve üzgünüm.
Siz değerli bakanımın gönlünün enginliğine sığınıyor, özürlerimi sunuyor, affınızı diliyorum" dedi.

Bakan Tekin ise paylaşımı alıntılayarak "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun…" ifadelerini kullandı. 

Söz konusu hesaptan "Bu hesap 24 Eylül 2024 Salı günü saat: 17:31'de kapanacaktır" açıklaması geldi.

Bakan Yusuf Tekin'den kendisine önce hakaret edip sonra özür dileyen öğretmene cevap ile ilgili etiketler Yusuf Tekin MEB
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.