Bakanlık "evlilik kredisi" için özel internet sitesi oluşturdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evlenecek gençlerin "evlilik kredisine" daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için özel internet sitesi oluşturdu. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Aile ve Gençlik Fonu Projesi kapsamındaki çalışmaları sürüyor.

Bakanlık "evlilik kredisi" için özel internet sitesi oluşturdu

Deprem bölgesindeki bazı illerde pilot uygulaması başlayan, ardından yurt genelinde doğurganlık hızının en düşük olduğu üç şehre son olarak Osmaniye'nin eklenmesiyle genişleyen proje kapsamında yeni bir çalışma daha yapıldı.

Bakanlık, evlenecek gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için "ailegenclikfonu.aile.gov.tr" internet sitesini hizmete aldı.

Hazırlanan internet sitesinde, evlilik kredisine ilişkin haberler, görseller, başvuru kılavuzu, duyurular yer alıyor, desteğe nasıl başvuru yapılacağı uygulamalı gösteriliyor.

Sitede, çiftlerin sahip olduğu her türlü kaynağı etkili şekilde yönetmesi ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlem almalarına katkıda bulunulması için eğitim içerikleri de bulunuyor.

Bakanlık "evlilik kredisi" için özel internet sitesi oluşturdu ile ilgili etiketler ekonomi kredi evlilik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı

Topluma zerre faydası olmayıp, asalak gibi yaşayan bir suç makinesi dün gece 27 yaşındaki bir polis memurunu şehit etti. Şehit Şeyda Yılmaz'ı hayattan koparan Yunus Emre Geçit isimli şahsın sosyal medyadaki paylaşımları mide bulandırdı.