Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde eşini öldürüp intihar etti

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde randevu için eşi Berivan Önala (37) ile gelen Erhan Önala, hastanenin bahçesinde eşini öldürdükten sonra intihar etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bir adam eşini silahla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Adamın çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, 37 yaşındaki Berivan Önala hastaneden randevu aldı. Randevu zamanı gelen Berivan Önala hastaneye eşi eşi Erhan Önala ile birlikte gitti. Adamla kadın hastanenin bahçesinde beklemeye başladı. Daha sonra adam yanında getirdiği silahla kadına iki el ateş etti. Önala daha sonra kendisini de vurdu.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

İhbar üzerine ola yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerine yaptığı kadının ve adamın öldüğünü belirledi.

Erhan Önala'nın çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde eşini öldürüp intihar etti

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde eşini öldürüp intihar etti - Resim : 2

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde eşini öldürüp intihar etti - Resim : 3

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde eşini öldürüp intihar etti ile ilgili etiketler Bakırköy
GÜNÜN VİDEOSU

Rize'de temizlik işlerinde çalışan babasına duygulandıran doğum günü sürprizi

Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli İsmail Yılmaz’a eşinin ve kızının yaptığı doğum günü jesti sosyal medyayı salladı. 22 yaşındaki kızı Aydanur belediyeyle işbirliği yaparak unutulmaz bir sürpriz hazırladı.