Bankalarda Akbank teyakkuzu

Akbank'ta bazı müşterilerin hesaplarından izinsiz para çekildiğini iddiasıyla başlayan olaylar nedeniyle diğer bankaların müşterileri uyarı mesajı göndermeye başladı. Müşteriler hesapları olan bankalara, hesabından on-line işlem yapılmamasını, özellikle gecenin bir yarısı hesap hareketi olması durumunda aranarak bilgi verilmesi gibi birçok talepte bulundu. Hemen hemen her bankanın yöneticileri ve üst düzey personel bu hafta konuyla ilgili bir dizi toplantı yapacak. İşte detaylar...

Türkiye’nin en büyük bankalarından birinde üst düzey yönetici olarak çalışan bir kaynak, superhaber’e “Biz de olayın ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Akbank sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söylüyor ama müşteri iddialarında kredi çıktığı ve bunun başka hesaplara gönderildiği yönünde açıklamalar var. Bize müşteri uyarıları geldi. Hesap kapatmak isteyen, online işlemi iptal eden birçok başvuru geliyor” açıklaması yaptı.
Akbank olayında müşteriler hesaplarında beklenmedik hareket gördüklerini ileri sürerek şikayette bulunmuşlardı.

ŞİKAYETLER NELER?

İzinsiz Para Çekme İddiaları: Birçok müşteri, hesaplarında bilgileri dışında para çekildiğini veya bazı işlemlerin yapıldığını fark ettiklerini ifade ediyor. Bu durum, müşteri güvenliği açısından büyük bir endişe yaratmış durumda.
Sosyal Medyada Tepkiler: Olay sosyal medyada da geniş yankı buldu. Müşteriler, yaşadıkları finansal kayıplar ve güvensizlik nedeniyle tepkilerini dile getiriyor ve banka yönetiminden hızlı bir çözüm talep ediyorlar.

Bankalarda Akbank teyakkuzu ile ilgili etiketler ekonomi Akbank
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir Alsancak'ta korku evi skandalı! Kesilmiş kadın kafası ve vücudu astılar...

İki genç kızı canice katleden Semih Çelik olayı Türkiye'de infiale neden olurken İzmir'den gelen bir görüntü kan dondurdu.  İzmir Alsancak'ta "Korku evi" adlı mekanın dışına kesilmiş kadın kafası ve vücudunun asıldığı görüldü.