Baraj 17. bölüm

Baraj 17. bölüm full izlenmek için yayında. 8 Aralık akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Baraj 17. bölüm sansürsüz tek parça halinde Youtube’de.

Baraj 17. bölüm izle linki merakla araştırılıyor. 8 Aralık akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj dizisinin 17. son bölümü tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

BARAJ 17. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Tarık’ın planı işe yaramış, Halil’in cesedinin Nazım’ın bahçesinden çıkması Nazım’ı esas şüpheli yapmıştır. Nehir, rahatsız olsa da Nazım’ı kurtarabilmek için Hakan’dan yardım ister.

Baraj 17. bölüm

Hakan, Nazım için başarılı bir avukat olan kardeşi Bahar’ı getirmiş olsa da Hakan’ın Nazım için bambaşka planları vardır… Bahar, Nazım’ı yeniden hapse girmekten kurtarabilecek midir?

Baraj 17. bölüm ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.