Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı aşk mı yaşıyor? Gece kulübünde sabaha kadar eğlendiler

Bodrum'da bir gece kulübünde sabaha kadar birlikte eğlenen Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı'nın aşk yaşadığı iddia edildi.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süren bir beraberliğin ardından nikah masasına oturan ikili 4 ay sonra boşanmıştı. Alsaloussi ile boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan Şeyma Subaşı yine özel hayatıyla gündeme geldi.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı bu kez de milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile gecelerde görüldü.

BODRUM'DA SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; EURO 2024'teki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan futbolcu Barış Alper Yılmaz Bodrum tatilinde Şeyma Subaşı ile karşılaşarak derin bir sohbete daldı. 

İddialara göre; saatler ilerledikçe oldukça samimi olan ikili, gece sonunda bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Bodrum'da bir gece kulübünde sabaha kadar birlikte eğlenen Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı'nın aşk yaşadığı iddia edildi.

Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı aşk mı yaşıyor? Gece kulübünde sabaha kadar eğlendiler ile ilgili etiketler Barış Alper Yılmaz Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.