Barış Alper Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Barış Alper Yılmaz Şeyma Subaşı ile aşk mı yaşıyor?

Barış Alper Yılmaz kimdir? Şeyma Subaşı ile sabaha kadar eğlendiği konuşulan Barış Alper Yılmaz kaç yaşında, nereli? Aşk iddiaları doğru mu?

Barış Alper Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Milli futbolcu "Barış Alper Yılmaz Şeyma Subaşı ile aşk mı yaşıyor?" sorusu güne bomba gibi düştü. Milli gururumuz Barış Alper Yılmaz nereli? İşte Barış Alper Yılmaz hakkında tüm merak edilenler...

BARIŞ ALPER YILMAZ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

2000 yılında Rize’de dünyaya gelen Barış Alper Yılmaz, futbola 2011 yılında doğduğu şehrin takımlarından Rize Özel İdare Spor'da başladı. 2017 yılına kadar burada forma giyen Yılmaz, 2017-2018 sezonunda Ankara Demirspor transfer olarak profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

Ankara Demirspor'da geçirdiği 3 sezonda 43 resmi maça çıkan genç oyuncu, 2020/2021 sezonunun başında ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de 34 maça çıkan Yılmaz, 8 gol atıp 5 de asist yaptı.

Profesyonel kulüp kariyerinde çıktığı 79 maçta 9 gol ve 5 asistle skora katkı sağlayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Türkiye U21 formasını ise 3 kez giydi. Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan karşılaşmada Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetti.

Barış Alper Yılmaz, 2021-2022 sezonundan bu yana Galatasaray forması giymektedir. 2022-23 sezonunda Galatasaray'da ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşamıştır.

Barış Alper Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Barış Alper Yılmaz Şeyma Subaşı ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Barış Alper Yılmaz Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İmamoğlu medyası taarruzda! İsmail Saymaz'dan Mansur Yavaş yorumu: Yavaş aday olacak!

İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı kavgası başladı. İmamoğlu'na yakın medya organlarında İmamoglu öne çıkarılırken, Yavaş'a yönelik sosyal medyadan troll saldırısı yapılıyor. Son olarak İsmail Saymaz Halk TV'de katıldığı bir programda "Mansur Yavaş kendisini şimdiden Cumhurbaşkanı adaylığına hazırlamış. CHP tarafından aday gösterilirse tercihi bu olur, gösterilmezse İYİP, ZP gibi partilerin adayı olabilir." dedi.